Missions empresarials a casa nostra

Presentació del projecte Better taste in older age (Serunion)

Dijous, 18 de març de 2020 - MISSIÓ SUSPESA
De les 12.30 a les 15.30 h

 

El proper 18 de març encetem les Missions empresarials a casa nostra d'aquest 2020 amb la jornada de presentació del projecte Better Taste in Older Age de Serunion, empresa proveïdora-col·laboradora d'ACRA.

Aquesta proposta, que planteja la incorporació d'aromes per pal·liar els efectes negatius de la insaborització dels menjars, va ser mereixedora del Premi ACRA a la innovació el 2019. Els serveis associats la podreu descobrir en una sessió exclusiva a Barcelona. Fent clic a la imatge accedireu al programa, on podreu veure la informació i inscriure-us.

Atès que les places són limitades i amb la fi de garantir la màxima representativitat de socis a la missió us agrairem que, com a màxim, inscriviu dues persones per entitat.

Per altra banda, si la vostra entitat també ha desenvolupat un projecte d'interès per al sector, us animem a ser amfitrions d'una missió empresarial. Si coneixeu algun projecte que no sigui de cap entitat associada, però creieu que pot ser interessant pel sector us animem a que ens el feu arribar.

Edició 2020

Us presentem una nova edició de les Missions empresarials a casa nostra, un projecte que permet compartir els coneixements, els procediments i les innovacions que es porten a terme en els vostres centres i serveis. Les missions també estan obertes a totes aquelles iniciatives que no surtin dels socis, però que puguin ser interessants pel sector.

En l'edició de l'any passat, per exemple, vam abordar la tecnologia i l'atenció a la dependència en una missió empresarial a Sitges que va tenir molt d'èxit entre els participants.

Parlar de les missions és fer-ho d'un projecte exclusiu, reservat als socis i basat en uns estàndards de qualitat i innovació molt elevats.

Durant el 2019, 73 socis i 25 entitats van participar en les tres missions programades, les quals van obtenir una valoració de 4,5 sobre 5.

Si mai heu participat en una missió us preguntareu si podeu ser un centre amfitrió i rebre un grup de socis perquè coneguin el vostre projecte. Us animem a consultar el document adjunt, que de ben segur respondrà tots els vostres dubtes i us animarà a participar-hi, ja sigui com a autors d’un projecte o com a visitants.

Us recordem que des d'ACRA estem oberts a qualsevol proposta que ajudi a millorar el projecte de les missions.

PER QUÈ?

Vols compartir amb altres socis d’ACRA els teus coneixements?

Vols compartir els procediments que utilitzes?

Vols compartir les singularitats del teu centre?

Vols visitar altres serveis assistencials?

Vols fer networking amb altres socis d’ACRA?

QUÈ OFEREIX UN CENTRE AMFITRIÓ?

Obriu les portes del vostre centre i expliqueu l’experiència en la millora de l’atenció, en la gestió o els procediments. Per exemple:

 • Procediments de treball
 • Horaris (torns)
 • Control d’absentisme
 • ACP
 • Lliure de subjeccions
 • Unitats convivencials
 • RRHH – Fidelització del personal
 • Comercialització (venda de places, llistes d’espera, potenciar la diferenciació)
 • DCM

BENEFICIS DE VISITAR UN CENTRE

Apunta’t a ACRA i coneix noves maneres de treballar.

 • Idees que podràs aplicar a la teva empresa.
 • Contacte amb altres socis.
 • Coneixements per tenir una visió més global del sector i millorar en l’atenció als usuaris.
 • Benchmarking entre socis.