Observatori de la Dependència

L'Observatori de la Dependència d’ACRA és un espai de recerca sobre el sector d’atenció a la dependència i la gent gran. La creació d’aquest instrument respon a la voluntat de la nostra organització per donar valor afegit al sector, per visibilitzar-lo i prestigiar-lo com un àmbit de creació de riquesa i de cohesió social, amb un present i un futur indispensables.

La web, que es presentarà oficialment el proper 17 de setembre, és l’eina principal de l’Observatori i és aquí on trobareu informes, baròmetres i altres documents que inclouen el posicionament d’ACRA amb la voluntat d’influir en el model social d’atenció al ciutadà, i promoure el benestar de l’adult gran i la qualitat dels serveis prestats.

Des de l’Observatori es fomentarà també la participació i l’intercanvi d’idees i d’informació dels professionals mitjançant un espai d’interacció amb diverses novetats, des d’un fòrum d’opinió fins a la realització periòdica de webminars (seminari o conferència impartits des d’una web en temps real per part d’un expert).

L’Observatori generarà nous documents i activitats que han de servir per consolidar-lo com un espai de coneixement, de generador compartit d’idees que donin resposta als nous reptes de present i de futur d’un sector estratègic.