Ideari d'ACRA

Aquest ideari reflecteix el compromís d’ACRA per una atenció de qualitat que té en compte, en primer lloc, les necessitats de les persones ateses, i que al mateix temps mira més enllà, a professionals, famílies, entorn proper, societat... Una mirada global en sintonia amb la nostra missió de defensa dels interessos generals de les empreses i entitats associades i que vol influir en el model social d’atenció al ciutadà i promoure el benestar de l’adult gran. Les empreses i entitats associades, per tant, es comprometen a adherir-se al següent ideari:

A què ens comprometem

SITUAR les persones en el centre de l’atenció per atendre les seves necessitats físiques i emocionals mitjançant uns serveis personalitzats de màxima qualitat.

APODERAR les persones en la presa de decisions per assolir el respecte, la dignitat i la plena autonomia.

PROMOURE les relacions empàtiques i d’escolta activa entre les nostres organitzacions i professionals i les persones i el seu entorn.

FOMENTAR la cohesió i el manteniment dels vincles personals amb la família i el seu espai vital.

GARANTIR un entorn agradable i estimulant per al benestar i confort de les persones, sostenible i respectuós amb el medi ambient.

ENFORTIR el desenvolupament professional dels treballadors, proporcionant-los les eines necessàries per prestar una atenció de qualitat.

PROMOURE estils de vida amb bona salut a les nostres organitzacions.

IMPULSAR la recerca i la innovació com a instruments d’una estratègia de millora contínua per a la transformació del sector.

OBRIR les organitzacions a la societat per disseminar amb transparència el coneixement de la seva realitat.

CONTRIBUIR a la transformació del model social d’atenció a les persones mitjançant el diàleg amb l’administració i altres agents de l’entorn.