Premis ACRA

Convocatòria Premis ACRA 2021

ACRA convoca la 19a edició dels Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones, uns guardons que posen en valor el sector de l’atenció a la gent gran mitjançant el reconeixement d’aquells projectes, accions i professionals que més han contribuït al seu desenvolupament.

Hi poden participar els professionals i les entitats que tinguin relació amb la gent gran.

El termini màxim de presentació dels projectes, accions i professionals és el divendres 1 d'octubre de 2021. A continuació, trobareu les bases.

Premis per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones

Els Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones han assolit un gran prestigi des de la seva creació al 2002. La gala de lliurament s'ha convertit en la principal nit dels socis i del sector, i compta amb un suport molt ampli de la societat catalana. Els principals representants polítics del sector, encapçalats pel conseller, assisteixen als premis i entreguen els guardons, que consten de les categories següents:

- Premi ACRA a la millora de la qualitat en l’atenció a la dependència i promoció de l’autonomia personal.

- Premi ACRA a la innovació en l’atenció a la dependència i promoció de l’autonomia personal.

- Premi ACRA a la millor trajectòria i aportació professional en l’atenció a la dependència i promoció de l’autonomia personal.