Premis ACRA

21ns Premis ACRA

ACRA convoca la 21a edició dels Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones, uns guardons que posen en valor el sector de l’atenció a la gent gran mitjançant el reconeixement d’aquells projectes, accions i professionals que més han contribuït al seu desenvolupament. Un esdeveniment dirigit als professionals i les entitats que tinguin relació amb la gent gran i que vulguin impulsar el sector.

QUÈ ES PREMIA?

Els Premis ACRA consten de tres categories:

  • Premi ACRA a la Innovació, que dona a conèixer accions disruptives que aporten valor afegit als serveis i als sistemes d’atenció a les persones per part d’entitats i empreses que treballen amb la gent gran.
  • Premi ACRA a la Sostenibilitat, que promociona accions alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030.
  • Premi ACRA a la millor trajectòria professional.

El termini per presentar les candidatures es va tancar el divendres, 29 de setembre. Enguany, hem rebut més de 20 projectes d'innovació i sostenibilitat... Qui seran els escollits?

QUAN I A ON

La gala dels 21ns Premis ACRA es celebrarà el dijous, 30 de novembre al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès a les 19 hores.

Les inscripcions són exclusives per a socis. Si desitgeu inscriure-us, podeu fer-ho a través de l'enllaç que trobareu a continuació.

La nit del sector us espera!

Uns presentadors molt especials

Els Premis ACRA és un esdeveniment molt important per a l'entitat i el sector, i per aquest motiu volem que sigui una experiència inoblidable.

Ens complau comunicar-vos que la 21a edició dels premis serà conduïda per en Fel Faixedas i en Carles Xuriguera, actors de reconeguda trajectòria i que molt recentment han celebrat els 25 anys dalt dels escenaris.

Una parella molt especial per entregar els premis als millors projectes de sostenibilitat i innovació.

El nou escenari

En cada edició dels Premis ACRA, hem decidit acollir als i les assistents en un emplaçament digne de l'acte que celebrem.

L'any passat vam escollir el Palau Reial de Pedralbes i enguany hem volgut canviar l'escenari. Els premis ACRA 2023 es celebrarà al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès. Un espai ampli que durant gairebé 30 anys ha acollit a incomptables intercanvis de valors i d’experiències.

L'espai idoni on celebrar l'entrega de premis i un sopar-còctel a peu dret un cop acabada la gala.

Premis per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones

Els Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones han assolit un gran prestigi des de la seva creació al 2002. La gala de lliurament s'ha convertit en la principal nit dels socis i del sector, i compta amb un suport molt ampli de la societat catalana. Els principals representants polítics del sector, encapçalats pel conseller, assisteixen als premis i entreguen els guardons per reconèixer els millors projectes i trajectòries professionals.