Premis ACRA

21ns Premis ACRA

ACRA convoca la 21a edició dels Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones, uns guardons que posen en valor el sector de l’atenció a la gent gran mitjançant el reconeixement d’aquells projectes, accions i professionals que més han contribuït al seu desenvolupament. Un esdeveniment dirigit als professionals i les entitats que tinguin relació amb la gent gran i que vulguin impulsar el sector.

QUÈ ES PREMIA?

Els Premis ACRA consten de tres categories:

  • Premi ACRA a la Innovació, que dona a conèixer accions disruptives que aporten valor afegit als serveis i als sistemes d’atenció a les persones per part d’entitats i empreses que treballen amb la gent gran.
  • Premi ACRA a la Sostenibilitat, que promociona accions alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030.
  • Premi ACRA a la millor trajectòria professional.

El termini per presentar les candidatures es va tancar el divendres, 29 de setembre. Enguany, hem rebut més de 20 projectes d'innovació i sostenibilitat... Qui seran els escollits?

QUAN I A ON

La gala dels 21ns Premis ACRA es celebrarà el dijous, 30 de novembre al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès a les 19 hores.

Les inscripcions són exclusives per a socis. Si desitgeu inscriure-us, podeu fer-ho a través de l'enllaç que trobareu a continuació.

La nit del sector us espera!

Uns presentadors molt especials

Els Premis ACRA és un esdeveniment molt important per a l'entitat i el sector, i per aquest motiu volem que sigui una experiència inoblidable.

Ens complau comunicar-vos que la 21a edició dels premis serà conduïda per en Fel Faixedas i en Carles Xuriguera, actors de reconeguda trajectòria i que molt recentment han celebrat els 25 anys dalt dels escenaris.

Una parella molt especial per entregar els premis als millors projectes de sostenibilitat i innovació.

El nou escenari

En cada edició dels Premis ACRA, hem decidit acollir als i les assistents en un emplaçament digne de l'acte que celebrem.

L'any passat vam escollir el Palau Reial de Pedralbes i enguany hem volgut canviar l'escenari. Els premis ACRA 2023 es celebrarà al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès. Un espai ampli que durant gairebé 30 anys ha acollit a incomptables intercanvis de valors i d’experiències.

L'espai idoni on celebrar l'entrega de premis i un sopar-còctel a peu dret un cop acabada la gala.

Premis per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones

Els Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones han assolit un gran prestigi des de la seva creació al 2002. La gala de lliurament s'ha convertit en la principal nit dels socis i del sector, i compta amb un suport molt ampli de la societat catalana. Els principals representants polítics del sector, encapçalats pel conseller, assisteixen als premis i entreguen els guardons per reconèixer els millors projectes i trajectòries professionals.

Amb el suport

Departament Drets Socials logo 2col
logo diputació premis acra
Logo Memora butlletins 2017

Amb el patrocini

logo aramark premis acra 2017
gestion de residencias logo
lura care logo
rehatrans logo
snl group logo proveidor
UMAS