Premis ACRA

21ns Premis ACRA

ACRA convoca la 21a edició dels Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones, uns guardons que posen en valor el sector de l’atenció a la gent gran mitjançant el reconeixement d’aquells projectes, accions i professionals que més han contribuït al seu desenvolupament. Hi poden participar els professionals i les entitats que tinguin relació amb la gent gran.

Els Premis ACRA consten de tres categories: el Premi ACRA a la Innovació, que dona a conèixer accions disruptives que aporten valor afegit als serveis i als sistemes d’atenció a les persones per part d’entitats i empreses que treballen amb la gent gran, el Premi ACRA a la Sostenibilitat, que promociona accions alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, i el Premi ACRA a la millor trajectòria professional.

El termini per la presentació de projectes es tancarà el divendres, 29 de setembre de 2023. Podeu consultar-ne tots els detalls a les bases de participació que trobareu a continuació, juntament amb la fitxa de participació i el document de candidatura.

Ben aviat es farà públic el dia i el lloc on se celebrarà la gala dels 21ns Premis ACRA.

Premis per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones

Els Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones han assolit un gran prestigi des de la seva creació al 2002. La gala de lliurament s'ha convertit en la principal nit dels socis i del sector, i compta amb un suport molt ampli de la societat catalana. Els principals representants polítics del sector, encapçalats pel conseller, assisteixen als premis i entreguen els guardons per reconèixer els millors projectes i trajectòries professionals.