Empreses Proveïdores

Aquí us presentem les empreses que poden ser-vos d’utilitat per oferir serveis o activitats als vostres centres. Alguns proveïdors disposen de descomptes o condicions avantatjoses exclusives per als nostres socis.

Cerca els serveis que necessitis

AXA – Apropity Risk Solutions

AXA, companyia de referència en el mercat de les assegurances d'empreses, posa a disposició dels associats a ACRA un producte específicament dissenyat pel sector sociosanitari mitjançant unes cobertures innovadores, així com unes tarifes especials que ens diferencien notablement de la competència.

Agar assessorament SL

AGAR és una assessoria alimentària que engloba els camps de l'alimentació en totes les seves vessants. Els nostres serveis són: confeccions, revisions i valoracions de menús, servei de dietista extern, servei de gestió de cuina de col·lectivitats, gestió d’al·lèrgens i escandalls. També oferim serveis de formació en matèria de cuina, seguretat alimentària, gestió de cuina i alimentació.

Aggity

Aggity està especialitzada en solucions de software. Un dels més important és GTT - Gestió del Temps de Treball, una eina per gestionar la planificació dels recursos humans en els centres de treball residencials/assistencials. GTT estableix una metodologia que potencia els comandaments i millora la productivitat de l'organització a través de les decisions operatives diàries.

Aramark

Aramark és una empresa líder en serveis per a col·lectivitats. Per a la gent gran, el menjar és un dels moments més especials del dia. Per això els menús que elaborem proporcionen una alimentació completa, equilibrada, variada i atractiva en la seva presentació, amb plats d'elaboració casolana i productes de primera qualitat. Oferim també la gamma de dietes triturades i texturitzades Naturcreme©.

Arquitectura i Accessibilitat

Estudi d’arquitectura, interiorisme i enginyeria. Projectes i Consultoria. Tractament de l’arquitectura i l’equipament interior de forma unitària. Experiència en l’optimització dels recursos disponibles (econòmics, d’espai, constructius, etc.).

Assessoria / Gestoria laboral - contable Geslabor

Preus especials per a socis, amb quotes mensuals de TOT INCLÒS

Assessoria especialitzada en el sector, més de 30 ANYS com a assessors laborals, comptables i jurídics. Gestionem el dia a dia del seu centre, fem contractes de treball, nòmines, acomiadaments, cartes de sanció, judicis davant magistratura de treball, reunions i negociacions amb sindicats, etc. Comptabilitats diàries i mensuals amb assessorament fiscal puntual. Creació de empreses, certificats digitals, etc.

Berdac

Descompte del 10% aplicable als clients dels associats a ACRA.

BERDAC és l’única empresa de salut digital que ofereix un servei de gestió, dispensació de la medicació i monitorització remota de l’adherència al tractament en temps real. El servei IMA® de BERDAC ajuda a l’organització de la medicació, avisa en el moment en què l’usuari l’ha de prendre, la dispensa i notifica al cuidador en cas d’incompliment.

Bufet Vallbé

Advocats laboralistes

Bufete Escura

Busquet Economistes Auditors - Estudi jurídic

Campofrío Food Group

Campofrío Health Care és una línia d’alimentació natural de textura modificada completa, variada i equilibrada, dirigida al sector sociosanitari. Aquesta alimentació es basa en la dieta mediterrània, especialment dissenyada per mantenir, millorar i tractar l’estat nutricional d’usuaris amb problemes de masticació i deglució, al mantenir textures homogènies, amb els gustos i les aromes de sempre.

Central Borne

Central Borne és una empresa familiar de serveis d'alimentació per a clients únics que vol complir amb les necessitats del mercat gràcies a un equip professional altament compromès. Oferim una solució d'aprovisionament que combina el servei de proveïdor integral amb l'assessorament tècnic. Treballem amb clients de múltiples sectors i invertim en innovació per optimitzar processos i oferir una compra centralitzada honesta, fiable i experta.

Construccions Cots y Claret SL

Constructora catalana amb compromís ferm per la feina ben feta i el manteniment de l'ofici. Ens avala una trajectòria, iniciada al 1939, gràcies a l'alta implicació del nostre equip i a la confiança dels clients. Nombroses referències en la construcció d'equipaments sociosanitaris.

Dental Residency

Prestació sanitària odontològica als usuaris de residències i centres de dia. Es realitza una revisió bucodental GRATUÏTA i sense compromís a tots els residents dels centres. El servei es presta als mateixos centres a través de professionals col·legiats i el més avançat material mòbil dental. Més de 600 centres i 45.000 residents atesos avalen el nostre servei.

Ferrer & Ojeda

Cobertures exclusives disenyades especificament per a residències i centres de dia: cobertures patrimonials, responsabilitat civil, defensa jurídica i danys personals.

Fiss

Grup Altimir

El Grup Altimir porta treballant des de fa més de 25 anys en el sector de la seguretat mediambiental i alimentària. Són experts en seguretat mediambiental (legionel·la, potabilitat, control de plagues, i gestió de residus), seguretat alimentària (auditories d'instal·lacions i plans d'autocontrol APPCC) i formació tecnico sanitària en seguretat mediambiental i alimentària.

Grupo Qualia

Grup Qualia és una corporació empresarial integrada per empreses del sector de serveis a nivell nacional: Qualia Consultoria. Servei de consultoria jurídica de normatives d'obligatori compliment per a empreses (L.O.P.D., P.R.L., L.S.S.I. i Normativa d'Al·lèrgies Alimentàries). Qualia Formació. “Formació Onroom” i “formación in company", segons les necessitats i activitats de cada client.

IN2, ingeniería de la información

IN2 és una empresa consultora TIC amb més de 25 anys d’experiència, 150 enginyers i una facturació anual propera als 6 milions d’euros. La firma s’especialitza en la implantació de solucions basades en tecnologies Open Source. Al camp de la salut, destaca en el terreny de la interoperabilitat i integració de dades, l’optimització de la gestió hospitalària i les oficines de govern i gestió.

Map assessorament i serveis SL

Personal extern: Ed. Social, Psicologia, Fisioteràpia, T.O, T.Social, Infermeria. Ass.Sociosanitaris per suplències.
Programes d’activitats adaptats a cada Centre amb les memòries corresponents. Seguiment i avaluació segons Normativa assegurant sempre la màxima qualitat.
Formació de reciclatge bonificable i adaptada a les seves necessitats.
Serveis Certificats amb la ISO 9001:2008.

NHT Asistencial

Nhtasistencial és una empresa d'equipament integral dins el sector geriàtric, especialitzada en residències i centres de dia. Subministrem tant el mobiliari de les habitacions (llits articulats, tauletes de nit, butaques, etc.), com de la resta d'estances (taules menjador, cadires, butaques fixes i relax). Productes fabricats a la UE amb la màxima garantia i comfort per als residents. DESCOMPTE DEL 3% PELS SOCIS D'ACRA.

Nexus Aegerus

Quantes vegades ha pensat que hauria d'utilitzar un sistema d'informació integrat per a la gestió del seu centre? Ara amb Aegerus pot implantar i començar a utilitzar-lo en poc més de 10 dies. És un Sistema Multicentre, Multiempresa i Multiusuari que permet gestionar tants centres com es desitgin amb una sola base de dades i complir amb la normativa de LOPD.

PROQUIMIA SA

Fabriquem i comercialitzem especialitats químiques que aporten solucions integrals i progrés en el sector industrial i institucional. L’alt grau d’especialització i la relació qualitat- servei que oferim des de fa més de 45 anys, ens converteix en una de les empreses més ben implantades del nostre país, líders en el sector de la higiene i els tractaments químics industrials.

Selid

Som un centre especial de treball que ofereix un servei de cuina in-situ, flexible, segura i de qualitat contrastada per a tot tipus de residents. Els nostres plans de menús estan basats en la dieta mediterrània, integrant l'alimentació adaptada.

Serunion

Serunion és la companyia líder en el sector de la restauració col·lectiva a Espanya. Serveix 495.000 menús al dia i opera en 3.020 centres de restauració. A més, compta amb una plantilla de més de 20.725 col·laboradors i està present en tots els segments d'activitat a través de les seves divisions: Serunion Educa, Serunion Business&Industry, Serunion Salut, Serunion Mayores, Serunion Vending i Singularis.

Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora

Sàpid

OFERTA ALS SOCIS D'ACRA! Obsequi d’un aparell texturitzador per totes les empreses que contractin els serveis de Sàpid. El texturitzador permet realitzar diverses textures i triturats per tal de facilitar la ingesta i millorar la percepció sobre els aliments de les persones amb problemes de deglució.

Més de 25 anys i la satisfacció dels clients avalen la nostra qualitat culinària i de gestió. Cuinem de forma tradicional i amb el sabor de la cuina catalana, amb productes de qualitat, de proximitat i de temporada. Ens agrada que el menjar sigui sàpid, amb tot el seu gust i aroma. La nostra cuina central ens permet oferir serveis de cuina in situ i servei transportat (línia calenta o línia freda)

Tunstall Televida

Umas Mútua d'Assegurances

Mútua especialitzada en dependència. Presentem un programa d’assegurances ajustat a la regulació vigent sobre els centres d’assistència a la dependència. ACRA i UMAS han signat un acord de col·laboració que aportarà als associats condicions avantatjoses en la cobertura, preus o contractes d’assegurances amb la companyia. Aquest conveni també inclou oferir altres assegurances sobre béns particulars de treballadors o col·laboradors dels centres.

Unidad Química SL

Unidad Química és una empresa especialitzada en la fabricació, distribució i venda que neix de la idea de subministrar productes innovadors, funcionals, d'alta qualitat i amb un caràcter diferencial, però sobretot, amb l'objectiu de donar sempre una solució als clients que confien en nosaltres.

Vitaller Arquitectura

Som una empresa amb més de 20 anys d'activitat en el camp del disseny i l'arquitectura, innovant en la millora de la salut de les persones des del principi amb l'objectiu de portar a terme projectes que uneixin la qualitat arquitectònica amb la capacitat de servei als clients, des d'una perspectiva integral del projecte, la construcció i la seva gestió.