Empreses Proveïdores

Aquí us presentem les empreses que poden ser-vos d’utilitat per oferir serveis o activitats als vostres centres. Alguns proveïdors disposen de descomptes o condicions avantatjoses exclusives per als nostres socis.

Cerca els serveis que necessitis

Aegerus

Quantes vegades ha pensat que hauria d'utilitzar un sistema d'informació integrat per a la gestió del seu centre? Ara amb Aegerus pot implantar i començar a utilitzar-lo en poc més de 10 dies. És un Sistema Multicentre, Multiempresa i Multiusuari que permet gestionar tants centres com es desitgin amb una sola base de dades i complir amb la normativa de LOPD.

Agar assessorament SL

AGAR és una assessoria alimentària que engloba els camps de l'alimentació en totes les seves vessants. Els nostres serveis són: confeccions, revisions i valoracions de menús, servei de dietista extern, servei de gestió de cuina de col·lectivitats, gestió d’al·lèrgens i escandalls. També oferim serveis de formació en matèria de cuina, seguretat alimentària, gestió de cuina i alimentació.

Almas Industries B+Safe

Empresa líder en el desenvolupament de solucions tecnològiques aplicades a les àrees de la seguretat, salut i gestió de les residències. Tot l'ecosistema residencial associat a ACRA comptarà amb un complet assessorament en seguretat i salut, facilitant la instal·lació i adequació tecnològica en unes condicions econòmiques molt avantatjoses i acompanyat d'un servei tècnic "full service".

Apropity Risk Solutions

Corredoria especialista en el sector sociosanitari amb una experiència de 12 anys i la gestió activa de 200 centres residencials. Gràcies als acords especials que disposem, hem creat el primer tarificador especialista per residències geriàtriques amb cobertures i condicions econòmiques especials. El nostre gran factor diferencial és el servei personalitzat que oferim.

Aramark

Aramark és una empresa líder en serveis per a col·lectivitats. Per a la gent gran, el menjar és un dels moments més especials del dia. Per això els menús que elaborem proporcionen una alimentació completa, equilibrada, variada i atractiva en la seva presentació, amb plats d'elaboració casolana i productes de primera qualitat. Oferim també la gamma de dietes triturades i texturitzades Naturcreme©.

Arquitectura i Accessibilitat

Estudi d’arquitectura, interiorisme i enginyeria. Projectes i Consultoria. Tractament de l’arquitectura i l’equipament interior de forma unitària. Experiència en l’optimització dels recursos disponibles (econòmics, d’espai, constructius, etc.).

Audioptica

Més de 30 anys en el sector òptic i auditiu, atenent les persones dependents o amb discapacitat mental o funcional que no poden desplaçar-se fora d’on resideixen. Els nostres òptics i audioprotesistes es desplacen per Catalunya amb equips portàtils d’última generació, i amb totes les garanties sanitàries. Treballem amb fundacions, residències i domicilis, col·laborant amb els professionals i tenint contacte directe amb els familiars.

Bufet Vallbé

Advocats laboralistes

Bufete Escura

Busquet Economistes Auditors - Estudi jurídic

Construccions Cots y Claret SL

Constructora catalana amb compromís ferm per la feina ben feta i el manteniment de l'ofici. Ens avala una trajectòria, iniciada al 1939, gràcies a l'alta implicació del nostre equip i a la confiança dels clients. Nombroses referències en la construcció d'equipaments sociosanitaris.

Dental Residency

Prestació sanitària odontològica als usuaris de residències i centres de dia. Es realitza una revisió bucodental GRATUÏTA i sense compromís a tots els residents dels centres. El servei es presta als mateixos centres a través de professionals col·legiats i el més avançat material mòbil dental. Més de 800 centres i 50.000 residents atesos avalen el nostre servei.

Fiss

GdR - Gestión de Residencias

Si està buscant una plataforma que li permeti gestionar tots els aspectes de la residència de manera senzilla i fàcil, el Software GdR és la solució ideal. Amb GdR, tindrà accés a una plataforma en línia que permet a tots els perfils d'empleats gestionar el dia a dia. Vols saber més sobre GdR? Contacti'ns per a programar una reunió o visiti el nostre lloc web per a obtenir més informació.

Grup Altimir

El Grup Altimir porta treballant des de fa més de 25 anys en el sector de la seguretat mediambiental i alimentària. Són experts en seguretat mediambiental (legionel·la, potabilitat, control de plagues, i gestió de residus), seguretat alimentària (auditories d'instal·lacions i plans d'autocontrol APPCC) i formació tecnico sanitària en seguretat mediambiental i alimentària.

Grupo Qualia

Grup Qualia és una corporació empresarial integrada per empreses del sector de serveis a nivell nacional: Qualia Consultoria. Servei de consultoria jurídica de normatives d'obligatori compliment per a empreses (L.O.P.D., P.R.L., L.S.S.I. i Normativa d'Al·lèrgies Alimentàries). Qualia Formació. “Formació Onroom” i “formación in company", segons les necessitats i activitats de cada client.

Inforesidencias.com

Inforesidencias.com, des de la seva creació al 2000, és el portal líder de recerca i comparació de residències privades a Espanya gràcies als més de 950 associats (residències, centres de dia, serveis d'atenció domiciliaria, habitatges per a gent gran i serveis de teleassistència). Actualment tenim més de 250.000 visites al portal, el qual fomenta la transparència de la informació que aporta als usuaris.

Map assessorament i serveis SL

Personal extern: Ed. Social, Psicologia, Fisioteràpia, T.O, T.Social, Infermeria. Ass.Sociosanitaris per suplències.
Programes d’activitats adaptats a cada Centre amb les memòries corresponents. Seguiment i avaluació segons Normativa assegurant sempre la màxima qualitat.
Formació de reciclatge bonificable i adaptada a les seves necessitats.
Serveis Certificats amb la ISO 9001:2008.

NHT Asistencial

Nhtasistencial és una empresa d'equipament integral dins el sector geriàtric, especialitzada en residències i centres de dia. Subministrem tant el mobiliari de les habitacions (llits articulats, tauletes de nit, butaques, etc.), com de la resta d'estances (taules menjador, cadires, butaques fixes i relax). Productes fabricats a la UE amb la màxima garantia i comfort per als residents. 2% de descompte als associats fins l'1 de juny de 2023.

PROQUIMIA SA

Fabriquem i comercialitzem especialitats químiques que aporten solucions integrals i progrés en el sector industrial i institucional. L’alt grau d’especialització i la relació qualitat- servei que oferim des de fa més de 45 anys, ens converteix en una de les empreses més ben implantades del nostre país, líders en el sector de la higiene i els tractaments químics industrials.

SNL Consulting

SNL Consulting és una assessoria jurídica que ofereix solucions legals a empreses. La nostra missió és aportar solucions en el camp de l'assessoria i consultoria de normatives legals de compliment obligatori. SNL Consulting està especialitzada en la implantació de les obligacions legals en igualtat d'oportunitats: registre retributiu, protocol d'assetjament, valoració llocs de treball i plans d'igualtat.

Selid

Som un centre especial de treball que ofereix un servei de cuina in-situ, flexible, segura i de qualitat contrastada per a tot tipus de residents. Els nostres plans de menús estan basats en la dieta mediterrània, integrant l'alimentació adaptada.

Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora

Sàpid

OFERTA ALS SOCIS D'ACRA! Obsequi d’un aparell texturitzador per totes les empreses que contractin els serveis de Sàpid. El texturitzador permet realitzar diverses textures i triturats per tal de facilitar la ingesta i millorar la percepció sobre els aliments de les persones amb problemes de deglució.

Més de 25 anys i la satisfacció dels clients avalen la nostra qualitat culinària i de gestió. Cuinem de forma tradicional i amb el sabor de la cuina catalana, amb productes de qualitat, de proximitat i de temporada. Ens agrada que el menjar sigui sàpid, amb tot el seu gust i aroma. La nostra cuina central ens permet oferir serveis de cuina in situ i servei transportat (línia calenta o línia freda)

Tunstall Televida

Umas Mútua d'Assegurances

Mútua especialitzada en dependència. Presentem un programa d’assegurances ajustat a la regulació vigent sobre els centres d’assistència a la dependència. ACRA i UMAS han signat un acord de col·laboració que aportarà als associats condicions avantatjoses en la cobertura, preus o contractes d’assegurances amb la companyia. Aquest conveni també inclou oferir altres assegurances sobre béns particulars de treballadors o col·laboradors dels centres.

Unidad Química SL

Unidad Química és una empresa especialitzada en la fabricació, distribució i venda que neix de la idea de subministrar productes innovadors, funcionals, d'alta qualitat i amb un caràcter diferencial, però sobretot, amb l'objectiu de donar sempre una solució als clients que confien en nosaltres.

Vitaller Arquitectura

Som una empresa amb més de 20 anys d'activitat en el camp del disseny i l'arquitectura, innovant en la millora de la salut de les persones des del principi amb l'objectiu de portar a terme projectes que uneixin la qualitat arquitectònica amb la capacitat de servei als clients, des d'una perspectiva integral del projecte, la construcció i la seva gestió.