Empreses Proveïdores

Aquí us presentem les empreses que poden ser-vos d’utilitat per oferir serveis o activitats als vostres centres. Alguns proveïdors disposen de descomptes o condicions avantatjoses exclusives per als nostres socis.

Cerca els serveis que necessitis

Aegerus

Quantes vegades ha pensat que hauria d'utilitzar un sistema d'informació integrat per a la gestió del seu centre? Ara amb Aegerus pot implantar i començar a utilitzar-lo en poc més de 10 dies. És un Sistema Multicentre, Multiempresa i Multiusuari que permet gestionar tants centres com es desitgin amb una sola base de dades i complir amb la normativa de LOPD.

Agar assessorament SL

AGAR és una assessoria alimentària que engloba els camps de l'alimentació en totes les seves vessants. Els nostres serveis són: confeccions, revisions i valoracions de menús, servei de dietista extern, servei de gestió de cuina de col·lectivitats, gestió d’al·lèrgens i escandalls. També oferim serveis de formació en matèria de cuina, seguretat alimentària, gestió de cuina i alimentació.

Almas Industries B+Safe

Empresa líder en el desenvolupament de solucions tecnològiques aplicades a les àrees de la seguretat, salut i gestió de les residències. Tot l'ecosistema residencial associat a ACRA comptarà amb un complet assessorament en seguretat i salut, facilitant la instal·lació i adequació tecnològica en unes condicions econòmiques molt avantatjoses i acompanyat d'un servei tècnic "full service".

Aramark

Aramark és una empresa líder en serveis per a col·lectivitats. Per a la gent gran, el menjar és un dels moments més especials del dia. Per això els menús que elaborem proporcionen una alimentació completa, equilibrada, variada i atractiva en la seva presentació, amb plats d'elaboració casolana i productes de primera qualitat. Oferim també la gamma de dietes triturades i texturitzades Naturcreme©.

Arquitectura i Accessibilitat

Estudi d’arquitectura, interiorisme i enginyeria. Projectes i Consultoria. Tractament de l’arquitectura i l’equipament interior de forma unitària. Experiència en l’optimització dels recursos disponibles (econòmics, d’espai, constructius, etc.).

Audioptica

Més de 30 anys en el sector òptic i auditiu atenent a les persones dependents o amb diversitat funcional o mental que no poden desplaçar-se. Els nostres òptics i audioprotetistes es desplacen per Catalunya amb equips portàtils d’última generació per adaptar les ulleres o audiòfons i amb totes les garanties sanitàries. Treballem amb fundacions, residències i domicilis, col·laborant amb els professionals i tenint contacte directe amb els familiars.

Bufet Vallbé

Advocats laboralistes

Bufete Escura

Busquet Economistes Auditors - Estudi jurídic

Construccions Cots y Claret SL

Constructora catalana amb compromís ferm per la feina ben feta i el manteniment de l'ofici. Ens avala una trajectòria, iniciada al 1939, gràcies a l'alta implicació del nostre equip i a la confiança dels clients. Nombroses referències en la construcció d'equipaments sociosanitaris.

Fiss

Grup Altimir

El Grup Altimir porta treballant des de fa més de 25 anys en el sector de la seguretat mediambiental i alimentària. Són experts en seguretat mediambiental (legionel·la, potabilitat, control de plagues, i gestió de residus), seguretat alimentària (auditories d'instal·lacions i plans d'autocontrol APPCC) i formació tecnico sanitària en seguretat mediambiental i alimentària.

Grupo Qualia

Grup Qualia és una corporació empresarial integrada per empreses del sector de serveis a nivell nacional: Qualia Consultoria. Servei de consultoria jurídica de normatives d'obligatori compliment per a empreses (L.O.P.D., P.R.L., L.S.S.I. i Normativa d'Al·lèrgies Alimentàries). Qualia Formació. “Formació Onroom” i “formación in company", segons les necessitats i activitats de cada client.

Lura Care

Prestacions sanitàries domiciliàries en odontologia, òptica i audiologia per a usuaris de residències i centres de dia. En el cas dels serveis odontològics fem una revisió bucodental GRATUÏTA i sense compromís a tots els residents. Els serveis es presten als mateixos centres a través de professionals col·legiats i el més avançat material mòbil. Més de 1.000 centres amb els qui col·laborem i més de 100.000 residents avalen el nostre servei.

Map assessorament i serveis SL

Personal extern: Ed. Social, Psicologia, Fisioteràpia, T.O, T.Social, Infermeria. Ass.Sociosanitaris per suplències.
Programes d’activitats adaptats a cada Centre amb les memòries corresponents. Seguiment i avaluació segons Normativa assegurant sempre la màxima qualitat.
Formació de reciclatge bonificable i adaptada a les seves necessitats.
Serveis Certificats amb la ISO 9001:2008.

NHT Asistencial

Nhtasistencial és una empresa d'equipament integral dins el sector geriàtric, especialitzada en residències i centres de dia. Subministrem tant el mobiliari de les habitacions (llits articulats, tauletes de nit, butaques, etc.), com de la resta d'estances (taules menjador, cadires, butaques fixes i relax). Productes fabricats a la UE amb la màxima garantia i comfort per als residents. 2% de descompte als associats fins l'1 de juny de 2023.

PROQUIMIA SA

Fabriquem i comercialitzem especialitats químiques que aporten solucions integrals i progrés en el sector industrial i institucional. L’alt grau d’especialització i la relació qualitat- servei que oferim des de fa més de 45 anys, ens converteix en una de les empreses més ben implantades del nostre país, líders en el sector de la higiene i els tractaments químics industrials.

Quimidex Professional

Empresa líder catalana fabricant de productes químics en formats sostenibles, destinats a la neteja i desinfecció professional. Experts en productes per rentat de roba sanitària. Productes per zones comunes, habitacions i banys. Productes i desinfectants per cuines, també realitzem plans de Higiene APPCC. Disposem d’un servei tècnic propi de muntatge de dosificadors automàtics i el seu manteniment periòdic.

SNL Consulting

SNL Consulting és una assessoria jurídica que ofereix solucions legals a empreses. La nostra missió és aportar solucions en el camp de l'assessoria i consultoria de normatives legals de compliment obligatori. SNL Consulting està especialitzada en la implantació de les obligacions legals en igualtat d'oportunitats: registre retributiu, protocol d'assetjament, valoració llocs de treball i plans d'igualtat.

Selid

Som un centre especial de treball que ofereix un servei de cuina in-situ, flexible, segura i de qualitat contrastada per a tot tipus de residents. Els nostres plans de menús estan basats en la dieta mediterrània, integrant l'alimentació adaptada.

Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora

Tunstall Televida

Umas Mútua d'Assegurances

Mútua especialitzada en dependència. Presentem un programa d’assegurances ajustat a la regulació vigent sobre els centres d’assistència a la dependència. ACRA i UMAS han signat un acord de col·laboració que aportarà als associats condicions avantatjoses en la cobertura, preus o contractes d’assegurances amb la companyia. Aquest conveni també inclou oferir altres assegurances sobre béns particulars de treballadors o col·laboradors dels centres.

Veolia Serveis Catalunya

Líder mundial en serveis d’aigua, energia i residus. Té més de 220.000 empleats i és present en 58 països als cinc continents. Veolia Catalunya fa manteniment integral d'instal·lacions i serveis energètics aconseguint reducció de costos operatius en energia, reducció de consums en aigua i reducció de residus. Més de 50 centres en l’àmbit sanitari confien en Veolia, així com entitats i empreses d’atenció a la gent gran en situació de dependència.

Vitaller Arquitectura

Som una empresa amb més de 20 anys d'activitat en el camp del disseny i l'arquitectura, innovant en la millora de la salut de les persones des del principi amb l'objectiu de portar a terme projectes que uneixin la qualitat arquitectònica amb la capacitat de servei als clients, des d'una perspectiva integral del projecte, la construcció i la seva gestió.