Empreses Proveïdores

Aquí us presentem les empreses que poden ser-vos d’utilitat per oferir serveis o activitats als vostres centres. Alguns proveïdors disposen de descomptes o condicions avantatjoses exclusives per als nostres socis.

Cerca els serveis que necessitis

Aegerus

Quantes vegades ha pensat que hauria d'utilitzar un sistema d'informació integrat per a la gestió del seu centre? Ara amb Aegerus pot implantar i començar a utilitzar-lo en poc més de 10 dies. És un Sistema Multicentre, Multiempresa i Multiusuari que permet gestionar tants centres com es desitgin amb una sola base de dades i complir amb la normativa de LOPD.

Agar assessorament SL

AGAR és una assessoria alimentària que engloba els camps de l'alimentació en totes les seves vessants. Els nostres serveis són: confeccions, revisions i valoracions de menús, servei de dietista extern, servei de gestió de cuina de col·lectivitats, gestió d’al·lèrgens i escandalls. També oferim serveis de formació en matèria de cuina, seguretat alimentària, gestió de cuina i alimentació.

Almas Industries B+Safe

Empresa líder en el desenvolupament de solucions tecnològiques aplicades a les àrees de la seguretat, salut i gestió de les residències. Tot l'ecosistema residencial associat a ACRA comptarà amb un complet assessorament en seguretat i salut, facilitant la instal·lació i adequació tecnològica en unes condicions econòmiques molt avantatjoses i acompanyat d'un servei tècnic "full service".

Apropity Risk Solutions

Corredoria especialista en el sector sociosanitari amb una experiència de 12 anys i la gestió activa de 200 centres residencials. Gràcies als acords especials que disposem, hem creat el primer tarificador especialista per residències geriàtriques amb cobertures i condicions econòmiques especials. El nostre gran factor diferencial és el servei personalitzat que oferim.

Aramark

Aramark és una empresa líder en serveis per a col·lectivitats. Per a la gent gran, el menjar és un dels moments més especials del dia. Per això els menús que elaborem proporcionen una alimentació completa, equilibrada, variada i atractiva en la seva presentació, amb plats d'elaboració casolana i productes de primera qualitat. Oferim també la gamma de dietes triturades i texturitzades Naturcreme©.

Arquitectura i Accessibilitat

Estudi d’arquitectura, interiorisme i enginyeria. Projectes i Consultoria. Tractament de l’arquitectura i l’equipament interior de forma unitària. Experiència en l’optimització dels recursos disponibles (econòmics, d’espai, constructius, etc.).

Audioptica

Més de 30 anys en el sector òptic i auditiu, atenent les persones dependents o amb discapacitat mental o funcional que no poden desplaçar-se fora d’on resideixen. Els nostres òptics i audioprotesistes es desplacen per Catalunya amb equips portàtils d’última generació, i amb totes les garanties sanitàries. Treballem amb fundacions, residències i domicilis, col·laborant amb els professionals i tenint contacte directe amb els familiars.

Bufet Vallbé

Advocats laboralistes

Bufete Escura

Busquet Economistes Auditors - Estudi jurídic

Construccions Cots y Claret SL

Constructora catalana amb compromís ferm per la feina ben feta i el manteniment de l'ofici. Ens avala una trajectòria, iniciada al 1939, gràcies a l'alta implicació del nostre equip i a la confiança dels clients. Nombroses referències en la construcció d'equipaments sociosanitaris.

Dental Residency

Prestació sanitària odontològica als usuaris de residències i centres de dia. Es realitza una revisió bucodental GRATUÏTA i sense compromís a tots els residents dels centres. El servei es presta als mateixos centres a través de professionals col·legiats i el més avançat material mòbil dental. Més de 800 centres i 50.000 residents atesos avalen el nostre servei.

Fiss

GdR - Gestión de Residencias

Si està buscant una plataforma que li permeti gestionar tots els aspectes de la residència de manera senzilla i fàcil, el Software GdR és la solució ideal. Amb GdR, tindrà accés a una plataforma en línia que permet a tots els perfils d'empleats gestionar el dia a dia. Vols saber més sobre GdR? Contacti'ns per a programar una reunió o visiti el nostre lloc web per a obtenir més informació.

Grup Altimir

El Grup Altimir porta treballant des de fa més de 25 anys en el sector de la seguretat mediambiental i alimentària. Són experts en seguretat mediambiental (legionel·la, potabilitat, control de plagues, i gestió de residus), seguretat alimentària (auditories d'instal·lacions i plans d'autocontrol APPCC) i formació tecnico sanitària en seguretat mediambiental i alimentària.

Grupo Qualia

Grup Qualia és una corporació empresarial integrada per empreses del sector de serveis a nivell nacional: Qualia Consultoria. Servei de consultoria jurídica de normatives d'obligatori compliment per a empreses (L.O.P.D., P.R.L., L.S.S.I. i Normativa d'Al·lèrgies Alimentàries). Qualia Formació. “Formació Onroom” i “formación in company", segons les necessitats i activitats de cada client.

Inforesidencias.com

Inforesidencias.com, des de la seva creació al 2000, és el portal líder de recerca i comparació de residències privades a Espanya gràcies als més de 950 associats (residències, centres de dia, serveis d'atenció domiciliaria, habitatges per a gent gran i serveis de teleassistència). Actualment tenim més de 250.000 visites al portal, el qual fomenta la transparència de la informació que aporta als usuaris.

Map assessorament i serveis SL

Personal extern: Ed. Social, Psicologia, Fisioteràpia, T.O, T.Social, Infermeria. Ass.Sociosanitaris per suplències.
Programes d’activitats adaptats a cada Centre amb les memòries corresponents. Seguiment i avaluació segons Normativa assegurant sempre la màxima qualitat.
Formació de reciclatge bonificable i adaptada a les seves necessitats.
Serveis Certificats amb la ISO 9001:2008.

NHT Asistencial

Nhtasistencial és una empresa d'equipament integral dins el sector geriàtric, especialitzada en residències i centres de dia. Subministrem tant el mobiliari de les habitacions (llits articulats, tauletes de nit, butaques, etc.), com de la resta d'estances (taules menjador, cadires, butaques fixes i relax). Productes fabricats a la UE amb la màxima garantia i comfort per als residents. 2% de descompte als associats fins l'1 de juny de 2023.

PROQUIMIA SA

Fabriquem i comercialitzem especialitats químiques que aporten solucions integrals i progrés en el sector industrial i institucional. L’alt grau d’especialització i la relació qualitat- servei que oferim des de fa més de 45 anys, ens converteix en una de les empreses més ben implantades del nostre país, líders en el sector de la higiene i els tractaments químics industrials.

SNL Consulting

SNL Consulting és una assessoria jurídica que ofereix solucions legals a empreses. La nostra missió és aportar solucions en el camp de l'assessoria i consultoria de normatives legals de compliment obligatori. SNL Consulting està especialitzada en la implantació de les obligacions legals en igualtat d'oportunitats: registre retributiu, protocol d'assetjament, valoració llocs de treball i plans d'igualtat.

Selid

Som un centre especial de treball que ofereix un servei de cuina in-situ, flexible, segura i de qualitat contrastada per a tot tipus de residents. Els nostres plans de menús estan basats en la dieta mediterrània, integrant l'alimentació adaptada.

Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora

Sàpid

OFERTA ALS SOCIS D'ACRA! Obsequi d’un aparell texturitzador per totes les empreses que contractin els serveis de Sàpid. El texturitzador permet realitzar diverses textures i triturats per tal de facilitar la ingesta i millorar la percepció sobre els aliments de les persones amb problemes de deglució.

Més de 25 anys i la satisfacció dels clients avalen la nostra qualitat culinària i de gestió. Cuinem de forma tradicional i amb el sabor de la cuina catalana, amb productes de qualitat, de proximitat i de temporada. Ens agrada que el menjar sigui sàpid, amb tot el seu gust i aroma. La nostra cuina central ens permet oferir serveis de cuina in situ i servei transportat (línia calenta o línia freda)

Tunstall Televida

Umas Mútua d'Assegurances

Mútua especialitzada en dependència. Presentem un programa d’assegurances ajustat a la regulació vigent sobre els centres d’assistència a la dependència. ACRA i UMAS han signat un acord de col·laboració que aportarà als associats condicions avantatjoses en la cobertura, preus o contractes d’assegurances amb la companyia. Aquest conveni també inclou oferir altres assegurances sobre béns particulars de treballadors o col·laboradors dels centres.

Vitaller Arquitectura

Som una empresa amb més de 20 anys d'activitat en el camp del disseny i l'arquitectura, innovant en la millora de la salut de les persones des del principi amb l'objectiu de portar a terme projectes que uneixin la qualitat arquitectònica amb la capacitat de servei als clients, des d'una perspectiva integral del projecte, la construcció i la seva gestió.