Barcelona + sostenible

ACRA s’ha adherit al programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La participació d'ACRA en aquest programa consisteix en elaborar un pla d’acció anual per millorar la sostenibilitat del nostre sector amb una proposta d’actuacions que impliquin els socis de la ciutat i acompanyar-los en l’execució juntament amb la secretaria tècnica del programa.

Les empreses i les entitats són les protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que assegurin un futur viable i durador.

A continuació trobareu el Pla d’acció que hem elaborat per aquest any des d'ACRA. Us demanem que us hi adheriu indicant en el següent formulari quines actuacions dureu a terme durant aquest any. És important que el formulari l’empleneu abans del 30 de juny de 2020 per tal de poder gaudir del benefici fiscal del 10% de reducció en la taxa del preu públic per la prestació del servei de recollida de residus comercials l’any 2021.

La participació i implicació amb les actuacions serà reconeguda amb un seguit de recursos així com amb la continuïtat dels incentius econòmics que gaudiu fins ara a través de l’Acord Cívic amb renovacions anuals.