Gent Gran, Gent Artista

Arriba la 22ª edició de Gent Gran, Gent Artista, el concurs de postals de Nadal on la creativitat, el talent i l'esforç dels usuaris dels vostres serveis són els grans protagonistes.

L'edició d'enguany presenta una novetat que ens fa molta il·lusió anunciar, i és la creació d'una nova categoria a la "Millor postal en família i/o en comunitat". Des d'ACRA volem promoure l'obertura dels serveis a l'exterior, i és per això que us animem a fomentar el concurs entre les famílies i el vostre entorn comunitari. Postals en família, amb els centres educatius, amb altres entitats socials... seran molt benvingudes i de ben segur enriquiran encara més el Gent Gran, Gent Artista.

Per altra banda, es seguiran premiant la postal més creativa, la millor postal de treball artesanal, la postal amb més votació popular i el missatge nadalenc més entranyable.

Com cada any, animem els nostres associats a organitzar un concurs intern i fer de la guanyadora la postal que participarà al Gent Gran, Gent Artista.

La participació s’ha habilitat mitjançant el portal gentgrangentartista.acra.cat, on es poden publicar les postals candidates. El portal estarà operatiu a partir de setembre.

A continuació podeu trobar les bases de la convocatòria d'enguany, així com el pòster promocional.