Missions empresarials

Nuremberg 2023

Entre el proper 24 i 27 d'abril celebrarem una nova missió empresarial a Nuremberg (Alemanya) per conèixer el funcionament de diversos recursos assistencials per a persones grans amb dependència i visitar la Fira Altenpflege, una de les més importants del sector en aquell país.

A més de la fira, accedirem a un complex d’apartaments intergeneracional, habitatges per a persones grans, un centre de demència, un projecte de nova construcció de residències, i un centre d’atenció per a persones joves i grans amb dependència.

Aquesta és la primera missió empresarial a l’estranger després de la pandèmia i es celebrarà entre el 24 i el 27 d’abril. Està especialment indicada per a tots els professionals de la gestió, gerents i directors de centres i serveis assistencials

Les missions empresarials d'ACRA serveixen per conèixer noves organitzacions, estructures, serveis i formes de treballar en l'àmbit de la dependència.

Des del 2006 a Canadà fins aquest 2015 ja són moltes les missions que han dut la gent d'ACRA arreu del món amb una voluntat clara d'aprenentatge i d'innovació.

Anteriors missions empresarials