Empreses Associades Col·laboradores

Aquí us presentem les empreses amb qui col·laborem, empreses associades a ACRA i que poden ser-vos d’utilitat per oferir serveis o activitats als vostres centres. Algunes d'aquestes empreses disposen de descomptes o condicions avantatjoses envers els nostres socis assistencials.

Efebé

Equip multidisciplinari que dissenya, adequa, equipa i manté espais professionals amb una visió de 365 graus per convertir-los en saludables, ergonòmics, sostenibles i eficients amb criteris d’ergonomia i estètica. Potenciem el benestar de les persones, i el prestigi i la reputació d’empreses i organitzacions. Abordem projectes nacionals i internacionals en sectors residencials, sanitaris i sociosanitaris, educatius, corporacions i empreses.

Elis

Amb més d'un segle d'experiència, Elis és un proveïdor multiservei internacional que ofereix solucions en matèria de tèxtils, higiene i benestar. Oferim solucions a mida de vestuari laboral, desinfecció d'espais i roba llisa per a professionals, entre d'altres, per a cada client. Això ens permet aportar un valor extra al seu negoci i millorar l'experiència dels usuaris finals.

Medicip Health

Som una empresa amb més de 20 anys de vida, present a més de 14 països i especialitzada en solucions tecnològiques per a l'excel·lència assistencial i facilitar l'ACP, pensades per a l'usuari i les seves necessitats diàries. Sistemes de digitalització assistencial (SIDI BLED), sistema de crida a infermera avançat sense fils SICA; control d'errants i de presència sense fil, incloent videoporters per a control d'accessos, CCTV i centraletes, etc

Pensium

Pensium facilita recursos econòmics a les persones dependents que desitgen o han d’ingressar en una residència privada mitjançant l’anticip dels lloguers futurs del seu habitatge. Amb aquesta finalitat cedeix l’habitatge a Pensium que el gestiona i explota. El propietari i la seva família mantenen sempre la propietat de l’immoble.