Empreses Associades Col·laboradores

Aquí us presentem les empreses amb qui col·laborem, empreses associades a ACRA i que poden ser-vos d’utilitat per oferir serveis o activitats als vostres centres. Algunes d'aquestes empreses disposen de descomptes o condicions avantatjoses envers els nostres socis assistencials.

Assessoria / Gestoria laboral - contable Geslabor

Preus especials per a socis, amb quotes mensuals de TOT INCLÒS

Assessoria especialitzada en el sector, més de 30 ANYS com a assessors laborals, comptables i jurídics. Gestionem el dia a dia del seu centre, fem contractes de treball, nòmines, acomiadaments, cartes de sanció, judicis davant magistratura de treball, reunions i negociacions amb sindicats, etc. Comptabilitats diàries i mensuals amb assessorament fiscal puntual. Creació de empreses, certificats digitals, etc.

Central Borne

Central Borne és una empresa familiar de serveis d'alimentació per a clients únics que vol complir amb les necessitats del mercat gràcies a un equip professional altament compromès. Oferim una solució d'aprovisionament que combina el servei de proveïdor integral amb l'assessorament tècnic. Treballem amb clients de múltiples sectors i invertim en innovació per optimitzar processos i oferir una compra centralitzada honesta, fiable i experta.

Efebé

Equip multidisciplinari que dissenya, adequa, equipa i manté espais professionals amb una visió de 365 graus per convertir-los en saludables, ergonòmics, sostenibles i eficients amb criteris d’ergonomia i estètica. Potenciem el benestar de les persones, i el prestigi i la reputació d’empreses i organitzacions. Abordem projectes nacionals i internacionals en sectors residencials, sanitaris i sociosanitaris, educatius, corporacions i empreses.

Elis

Amb més d'un segle d'experiència, Elis és un proveïdor multiservei internacional que ofereix solucions en matèria de tèxtils, higiene i benestar. Oferim solucions a mida de vestuari laboral, desinfecció d'espais i roba llisa per a professionals, entre d'altres, per a cada client. Això ens permet aportar un valor extra al seu negoci i millorar l'experiència dels usuaris finals.

Ferrer & Ojeda

Cobertures exclusives disenyades especificament per a residències i centres de dia: cobertures patrimonials, responsabilitat civil, defensa jurídica i danys personals.

Medicip Health

Som una empresa amb més de 20 anys de vida, present a més de 14 països i especialitzada en solucions tecnològiques per a l'excel·lència assistencial i facilitar l'ACP, pensades per a l'usuari i les seves necessitats diàries. Sistemes de digitalització assistencial (SIDI BLED), sistema de crida a infermera avançat sense fils SICA; control d'errants i de presència sense fil, incloent videoporters per a control d'accessos, CCTV i centraletes, etc

Pensium

Pensium facilita recursos econòmics a les persones dependents que desitgen o han d’ingressar en una residència privada mitjançant l’anticip dels lloguers futurs del seu habitatge. Amb aquesta finalitat cedeix l’habitatge a Pensium que el gestiona i explota. El propietari i la seva família mantenen sempre la propietat de l’immoble.

Serunion

Serunion és la companyia líder en el sector de la restauració col·lectiva a Espanya. Serveix 495.000 menús al dia i opera en 3.020 centres de restauració. A més, compta amb una plantilla de més de 20.725 col·laboradors i està present en tots els segments d'activitat a través de les seves divisions: Serunion Educa, Serunion Business&Industry, Serunion Salut, Serunion Mayores, Serunion Vending i Singularis.