Empreses Associades Col·laboradores

Aquí us presentem les empreses amb qui col·laborem, empreses associades a ACRA i que poden ser-vos d’utilitat per oferir serveis o activitats als vostres centres. Algunes d'aquestes empreses disposen de descomptes o condicions avantatjoses envers els nostres socis assistencials.

AMIRITMO

Descomptes especials per a socis d'ACRA

AMIRITMO és una plataforma de software que us permetrà enregistrar tot el que passa en el moment en què passa, de forma fàcil i instantània perquè és un software gràfic i molt intuïtiu. Si sou un centre de dia i teniu una problemàtica diferent d'una residència, el nostre software s'adapta a cada una de les vostres problemàtiques. Demaneu una demostració sense cap compromís!

Adial Higiene SL

Subministrament integral de productes i maquinària de neteja i higiene professional a Espanya. Adial Higiene ofereix cobertura nacional amb servei local, una solució única amb una gamma de productes homogènia i una política comercial comuna en tots els nivells de servei i atenció al client. És la unió de les plataformes de distribució amb més de 35 anys d’experiència en el subministrament de tota la gamma de productes de les marques líders.

Assessoria / Gestoria laboral - contable Geslabor

Preus especials per a socis, amb quotes mensuals de TOT INCLÒS

Assessoria especialitzada en el sector, més de 30 ANYS com a assessors laborals, comptables i jurídics. Gestionem el dia a dia del seu centre, fem contractes de treball, nòmines, acomiadaments, cartes de sanció, judicis davant magistratura de treball, reunions i negociacions amb sindicats, etc. Comptabilitats diàries i mensuals amb assessorament fiscal puntual. Creació de empreses, certificats digitals, etc.

Boris45

Som una empresa familiar catalana, nascuda al 1985 situada a Barcelona. Ens dediquem a la restauració col·lectiva d'hospitals, residències, sociosanitaris, clíniques, cafeteries i menjadors laborals.

Central Borne

Central Borne és una empresa familiar de serveis d'alimentació per a clients únics que vol complir amb les necessitats del mercat gràcies a un equip professional altament compromès. Oferim una solució d'aprovisionament que combina el servei de proveïdor integral amb l'assessorament tècnic. Treballem amb clients de múltiples sectors i invertim en innovació per optimitzar processos i oferir una compra centralitzada honesta, fiable i experta.

Efebé

Equip multidisciplinari que dissenya, adequa, equipa i manté espais professionals amb una visió de 365 graus per convertir-los en saludables, ergonòmics, sostenibles i eficients amb criteris d’ergonomia i estètica. Potenciem el benestar de les persones, i el prestigi i la reputació d’empreses i organitzacions. Abordem projectes nacionals i internacionals en sectors residencials, sanitaris i sociosanitaris, educatius, corporacions i empreses.

Ferrer & Ojeda

Cobertures exclusives disenyades especificament per a residències i centres de dia: cobertures patrimonials, responsabilitat civil, defensa jurídica i danys personals.

GdR - Gestión de Residencias

Si està buscant una plataforma que li permeti gestionar tots els aspectes de la residència de manera senzilla i fàcil, el Software GdR és la solució ideal. Amb GdR, tindrà accés a una plataforma en línia que permet a tots els perfils d'empleats gestionar el dia a dia. Vols saber més sobre GdR? Contacti'ns per a programar una reunió o visiti el nostre lloc web per a obtenir més informació.

PDCA Operations

PDCA Operations és una consultoria especialitzada en la implantació de metodologies de millora contínua (Plan, Do, Check & Act) per a l'obtenció de resultats mesurables a tots el nivells. Acompanyem als centres sanitaris i socials per millorar-ne la seva qualitat assistencial, eficiència dels seus processos i orientació al pacient per tal d’assolir els seus objectius corporatius.

Pensium

Pensium facilita recursos econòmics a les persones dependents que desitgen o han d’ingressar en una residència privada mitjançant l’anticip dels lloguers futurs del seu habitatge. Amb aquesta finalitat cedeix l’habitatge a Pensium que el gestiona i explota. El propietari i la seva família mantenen sempre la propietat de l’immoble.

Rehatrans

Rehatrans és líder en el sector del transport per a persones amb mobilitat reduïda. Estan homologats per les principals marques (Mercedes Benz, Volkswagen, Ford, Renault, Nissan, Stellantis) i treballen diàriament amb empreses del sector sociosanitari, sent el proveïdor de confiança en tot allò relacionat amb el transport de la gent gran en centres de dia i residències.

Serunion

Serunion és la companyia líder en el sector de la restauració col·lectiva a Espanya. Serveix 495.000 menús al dia i opera en 3.020 centres de restauració. A més, compta amb una plantilla de més de 20.725 col·laboradors i està present en tots els segments d'activitat a través de les seves divisions: Serunion Educa, Serunion Business&Industry, Serunion Salut, Serunion Mayores, Serunion Vending i Singularis.

Servei de perruqueria i estètica Klasix

Serveis de perruqueria exclusivament a centres residencials, sociosanitaris i atenció domiciliària. Som proveïdors de serveis de perruqueria d'empreses com Sophos, Sanitas, Grup Atlantida i DomusVi, entre d'altres. Més de 50 centres ens fan confiança.

Veolia Serveis Catalunya

Líder mundial en serveis d’aigua, energia i residus. Té més de 220.000 empleats i és present en 58 països als cinc continents. Veolia Catalunya fa manteniment integral d'instal·lacions i serveis energètics aconseguint reducció de costos operatius en energia, reducció de consums en aigua i reducció de residus. Més de 50 centres en l’àmbit sanitari confien en Veolia, així com entitats i empreses d’atenció a la gent gran en situació de dependència.