Qui som

ACRA, l’Associació Catalana de Recursos Assistencials, és una organització empresarial sense ànim de lucre, fundada el 1989, que agrupa la majoria d’empreses i entitats del sector de l’assistència a la gent gran a Catalunya. Després d'una llarga trajectòria, ACRA s'ha consolidat com l’entitat de referència i de més rellevància al sector.

En constant creixement  

A ACRA agrupem entitats i empreses dedicades a prestar recursos assistencials a tot Catalunya, com residències assistides, centres de dia, centres sociosanitaris, hospitals de dia, habitatges tutelats, tuteles, ajuda a domicili, tecnologies de suport i cura o teleassistència.

Actualment comptem amb més de 400 socis, que representen més de 1.000 serveis i unes 41.000 places, i que donen treball a l’entorn de 41.000 persones de manera directa i més de 10.000 de manera indirecta. Els serveis de teleassistència i ajuda a domicili associats a ACRA atenen unes 170.000 persones.

Missió

ACRA representa els interessos generals dels seus socis, influeix en el model social d'atenció al ciutadà, i promou el benestar de l'adult gran i la qualitat dels serveis prestats.

Visió

Construïm un espai de col·laboració que dinamitzi les capacitats del sector per enfortir-lo davant els nous reptes socials a través de la formació, la recerca i la innovació.

Valors

Transparència

Compromís

Diversitat

Independència

Rigor