Notícies

16 de maig de 2023

Nova missió empresarial a casa nostra a les instal·lacions de Central Borne

Una vintena de socis d'ACRA han visitat l'espai logístic d'aquesta companyia d'alimentació, fundada el 1949, i que ofereix un sistema integral d’aprovisionament que combina el servei de proveïdor únic amb l'assessorament tècnic personalitzat

Central Borne 1

La companyia d’alimentació Central Borne, soci-col·laborador d'ACRA, ha obert les portes als socis en el marc d'una nova missió empresarial a casa nostra. Una vintena de professionals han tingut accés a les instal·lacions de l'empresa, a més de conèixer el seu sistema integral d’alimentació, que ofereix solucions a mida que combinen el servei de proveïdor únic amb assessorament tècnic amb especialistes en dietètica, nutrició, qualitat i seguretat alimentària.

Durant la missió, els socis han visitat el magatzem, que compta amb diferents espais en funció dels aliments: productes en sec, productes refrigerats i productes congelats. Es tracta d’un procés coordinat i que exigeix una seguretat i precisió màximes: de bon matí arriben la majoria de productes, que un cop informatitzats es traslladen als espais pertinents. A la tarda es reben els productes frescos i es preparen les comandes. Els camions, amb diferents espais tèrmics, es carreguen de matinada i al llarg del matí es reparteixen als destinataris. Des de Central Borne, on treballen 50 professionals, calculen que cada dia surten 25 camions d'aquest espai logístic.

Central Borne és una companyia que gestiona l'alimentació de col·lectivitats entre les que destaquen 60 residències, serveis penitenciaris de Barcelona i una part de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron. El seu catàleg compta amb més de 4.000 referències i ofereix un servei comercial i tècnic proper i professional.

Galeria d'imatges