Notícies

21 de març de 2024

Coneixem el nou projecte de la Fundació Aymar i Puig "Morir dignament: Unitat de cures pal·liatives"

La primera Missió Empresarial a casa nostra del 2024 ens ha donat a conèixer com la Fundació Aymar i Puig millora el procés de final de vida de les persones grans i les seves famílies

mmee aymar puig 20març 2 col

El passat dimecres, 20 de març vam iniciar la nova edició de les Missions Empresarials a casa nostra amb una visita a la Fundació Aymar i Puig, per descobrir el seu projecte “Morir dignament a la residència: Unitat de cures pal·liatives”.

Silvia Alfonso, Coordinadora assistencial, i Mª José Navarro, Responsable de l'equip sanitari de la Fundació van presentar la iniciativa com un nou model d’atenció integral amb una arquitectura, ambientació i programes específics amb el que es contribueix a millorar el procés de final de vida de les persones grans i de les seves famílies.

La Directora General de la Fundació Aymar i Puig,  Silvia Vàzquez, va aclarir que aquest projecte sorgeix, en part, de les transformacions organitzacionals internes que s'han fet durant els últims anys per poder donar resposta a les noves necessitats de les persones grans.

En aquest context, la Unitat de Cures Pal·liatives compta amb un programa de coordinació sociosanitària que ofereix una cobertura total de la cura en la residència: necessitats sanitàries, socials i familiars.

L'aposta d'Aymar i Puig per la salut i benestar de les persones usuàries està garantida per un equip de professionals coordinat, format i compromès amb el model d'atenció centrada en la persona durant el seu procés de final de vida.

Galeria d'imatges