Notícies

21 de juny de 2024

Com el disseny millora la qualitat de vida de les persones que viuen a les residències

Celebrem una nova missió empresarial a casa nostra a la residència pública Ramon Berenguer de Santa Coloma de Gramenet

missio empresarial efebe 2024 04

Aquest dijous hem celebrat una nova missió empresarial a casa nostra a la Residència Ramon Berenguer (Santa Coloma de Gramenet) on hem conegut com les intervencions en disseny poden millorar la vida de les persones. Un grup de socis d’ACRA ha vist les diferents actuacions de renovació de mobiliari i d’estructura realitzades per l’empresa Efebé, soci – col·laborador d’ACRA, a més d’una demostració del nou sistema de dutxa Showee.

La Residència Ramon Berenguer és un dels disset centres residencials públics que hi ha a Catalunya i té una capacitat de 165 persones usuàries en el servei de residència i 30 més pel centre de dia. L’empresa Efebé ha renovat el paviment d’alguns espais, així com la planta d’infermeria, una actuació que ha facilitat la interacció entre professionals i persones usuàries.

Per altra banda, la missió també ha servit per presentar la dutxa Showee, accessible, eco intel·ligent i adaptada per a persones amb dependència física, cognitiva i sensorial. Aquesta dutxa, incorporada per cada cop més residències i altres serveis de salut, facilita l’higiene  i comporta un estalvi d’aigua i sabó en comparació amb una dutxa normal.

A continuació, trobareu les presentacions del grup Efebé i de Showee.

Galeria d'imatges