3a Jornada en ACP

Data
20/09/2017
Horari
9.30 a 17.15 h
Places disponibles
200
Preu
50 € socis (70 € no socis)
Lloc
Caixafòrum - Centre Social i Cultural de l'Obra Social "la Caixa"
Adreça

Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6 - 8, Barcelona

Per tercer any consecutiu organitzem la Jornada d'Atenció Centrada en la Persona (ACP), seguim fent camí i explorem totes les vies d'un mètode que s'ha imposat en els centres i serveis assistencials de gent gran en la relació entre professionals i persones ateses.

Hem volgut que aquesta edició es celebri la mateixa setmana del Dia Mundial de l'Alzheimer. Comptarem amb una conferència inaugural teatralitzada sobre comunicació humana i aquest tipus de demència, que anirà apareixent de forma continuada al llarg de la jornada. Afrontem aquest esdeveniment, per tant, de la mateixa manera que entenem l'ACP: situant la persona atesa en el centre de tots els continguts. Professionals i experts de renom parlaran de drets, necessitats i desitjos mitjançant conferències, exposicions, experiències, tallers i, fins i tot, la taula de debat Sexe, diversitat i gent gran com a repte des de l'ACP.

Per tot això, us convidem a participar de la 3a Jornada en ACP de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA). Comptem amb vosaltres!

Dirigit a

A totes les persones de les organitzacions interessades en l'atenció centrada en la persona en l'àmbit assistencial.

Altres professionals (administracions, món universitari)

Programa i inscripcions

Per formalitzar la vostra inscripció heu d'omplir el formulari adjunt i realitzar una transferència bancària al número de compte:

ES14-2100-0863-2302-0043-0216

Cal que envieu un comprovant de pagament a l'adreça de correu: secretaria@acra.cat (indiqueu nom, cognoms i nom de l'empresa)