Notícies

mmee 01 2019
20/09/2019

Visitem un poble reservat a persones amb Alzheimer

Hogeweyk és una iniciativa pionera a Europa que permet als seus 167 habitants un nivell d'autonomia, qualitat i personalització sense equivalents en l'atenció assistencial a persones amb demència

05/09/2019

Reunió institucional amb el President del Parlament

La presidenta, Cinta Pascual, i la directora general, Montse Llopis, han exposat al Molt Honorable Roger Torrent la necessitat de crear una taula de gent gran que situï aquest col·lectiu en el centre del debat polític i de l'opinió pública

hogeweyk holanda mmee 01
06/09/2019

Tot a punt per una missió molt especial

Els socis d'ACRA podran gaudir el proper dijous 19 de setembre de la visita al poble de Hogeweyk (Holanda), un concepte revolucionari d'atenció a les persones amb demència

caos_bcn_03
09/04/2019

Presentem l'informe "El caos en la atención a la dependencia, una perspectiva desde la gestión"

Més d'un centenar de socis, representants de partits polítics i sindicats, mitjans de comunicació, associacions i organitzacions vinculades al sector escolten les propostes d'ACRA en relació a l'atenció a la gent gran

Proposem la creació d'una nova conselleria d'atenció a la gent gran, amb una dotació del 2% del PIB, incrementar l'import de les PEVS, i una millor gestió dels recursos per reduir la llista d'espera

visita dema acra web 2019
02/04/2019

Una delegació d’associacions europees visita ACRA

Hem explicat la tasca d'ACRA envers els socis i el sector, la nostra representativitat, el porta foli estratègic pel període 2018 - 2020, els tipus de formació que impartim i el catàleg formatiu d'enguany

joan roca 01 2019
29/03/2019

"La cuina creix quan se l'alimenta", entrevista al cuiner Joan Roca

És un dels millors xefs del món des de fa una pila d'anys. Parlar d'en Joan Roca és fer-ho de la millor cuina catalana contemporània, la que es projecta a l'exterior sense oblidar la memòria familiar i la tradició culinària del país.

La conversa que ve a continuació també està disponible a la revista ACRActiva, en el marc de l'especial alimentació en els recursos assistencials