Certificat de professionalitat d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (horari: tarda)

Expedient OF20210011. Convocatòria de programes mixtos d'orientació i formació, subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Inici del curs
09-03-2022
Finalització del curs
27-07-2022
Calendari
MODUL 1: del 09/03/2022 al 13/04/2022 --- MODUL 2: del 19/04/2022 al 12/05/2022 --- MODUL 3: del 13/05/2022 al 08/06/2022 --- MODUL 4: del 09/06/2022 al 27/07/2022
Horari
de dilluns a divendres de 15:00 a 19:00
Durada
370 hores + 80 hores de pràctiques
Modalitat
Mixt
On es fa?
Campus Virtual d'ACRA / Sant Joan Despí
Places disponibles
0
Preu
0€
Documents
CP MATINS

Contingut del curs

Mòdul 1: Suport en l'organització d'intervencions en l'àmbit institucional (100 hores)

 - Unitat 1: Suport a la recepció i acollida en institucions de persones dependents (30 hores)

 - Unitat 2: Suport en l'organització d'activitats per a persones dependents en institucions (70 hores)

Mòdul 2: Intervenció en l'atenció higienicoalimentaria en institucions (70 hores)

Mòdul 3: Intervenció en l'atenció sociosanitària en institucions (70 hores)

Mòdul 4: Suport Psicosocial, atenció relacional i comunicativa en institucions (130 hores)

  - Unitat 1: Animació social per a persones dependents en institucions (30 hores)

  - Unitat 2: Manteniment i millora de les activitats diàries de persones dependents en institucions (50 hores)

  - Unitat 3: Tècniques de comunicació amb persones dependents en institucions (50 hores)

Mòdul Pràctiques professionals no laborals d'Atenció sociosanitària (80h, si s'escau)

 

 

logo conforcat         

Requisits

Aquest curs està adreçat a:

  • Persones afectades per un ERTO.
  • Persones que cotitzen per Règim General o Autònom.
  • Persones en situació d’atur: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.
  • Els treballadors de l’Administració Pública no poden accedir a aquest Pla de Formació.

La major part de la formació es realitzarà mitjançant l'aplicació Adobe Connect. Per seguir correctament les classes, és necessari que compleixeis aquests requisits:

Info Adobe

 

logo conforcat         

Docents

Cristina Lorente Alzueta

Llicenciada en Psicologia, empresària de SAD durant 8 anys. Màster en Hipnosis Clínica. DCM (Dementia Care Mapping). Experta en Comunicació, ACP, animació i dinamització, entre d’altres cursos dins l'àmbit sanitari o social. Curs de Reconeixement de Competències com a “Assessora” i com “Avaluadora”. Coach. Ha treballat per diverses institucions sociosanitàries portant les àrees socials de psicologia i dinamització. Assessora, Consultora i Conferenciant en prestigioses universitats, institucions, i altres centres de prestigi sociosanitari. Professora dels certificats de professionalitat en l’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions (Mòdul 1; Suport en l' Organització d'intervencions en l'àmbit institucional i Mòdul 4; Suport Psicosocial, atenció relacional i comunicativa en institucions) i en l’Atenció Sociosanitària a persones dependents en domicilis (Mòdul 2; Atenció i recolzament domiciliari). Actualment gestiona dos consultes privades de psicoteràpia i exerceix de professora en diferents patronals, centres de formació e institucions.

Eva Méndez Vallejos

Diplomada en infermeria amb mes de 30 anys d’experiència assistencial a diferents serveis hospitalaris. Postgrau en Ortopèdia. Postgrau en Medicina Natural. Tècnica de grau mig de Riscos laborals. Des de l’any 2002 compagina l’assistència amb l’activitat formativa com a docent de cursos de ciències de la Salut al sector sanitari i sociosanitari.

Jerusalen Irigoyen

Diplomada en Fisioteràpia per la UIC. Docent Atenció sociosanitària a persones dependents ens institucions socials

Mònica Civit

Diplomada Universitària en Infermeria Escola Universitària d’Infermeria Blanquerna URL . Màster en Infermeria Escolar, IL3, Universitat de Barcelona. Docent Certificat de Professionalitat d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (SSCS208) i MF1018_2 Intervenció en l’atenció sociosanitària en institucions.

Foto Tanit

Tanit González

Llicenciada en Psicologia, Màster en Educació en Valors, Màster en Trastorn Mental Greu, Postgrau en Educació Emocional, entre d’altres. Ha treballant per diverses institucions sociosanitàries i educatives com a psicòloga, coordinadora tècnica i realitzant atenció directa individualitzada. Assessora i Formadora experta en Psicologia i Desenvolupament d’ habilitats, competències i talent, amb més de 15 anys d’ experiència en transformació d’ equips i persones. Experiència docent en diferents institucions sociosanitàries formant a personal sanitari en atenció i comunicació amb la família i l’usuari/a, estimulació cognitiva en el deterior cognitiu, abordatge en demències i altres alteracions degeneratives i/o mentals. Imparteix formació en els Certificats de Professionalitat en l’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions i en domicilis i ha col·laborat en projectes d’investigació en universitats relacionats amb la gent gran. Actualment és professora d’universitat i formadora en diferents institucions públiques i organitzacions.

Esther Morancho

Esther Morancho

Formadora. Llicenciada en Psicologia(Ramón Llull). Especialitzada en Neuropsicologia(UAB), Programació Neurolingüística (IRCO) i Coaching (IRCO). Psicològa en Institucions Geriàtriques, Psicòloga d'Emergències, a Domicili, diverses empreses privades i despatx privat. Formadora en Certificats de Professionalitat sociosanitari tant per Domicilis (Mòdul 0250) com per Institucions (mòdul 1016 i 1019). Formadora de Tallers per la millora Laboral, gestió d’equips, recerca de feina i competències clau. Tallers de l'àrea de Salut com la Malaltia d’Alzheimer i altres demències, la comunicació amb el pacient, els serveis assistencials dins l’àmbit de la salut mental, gestió de dol i de l’estrès. Tallers dins l’àrea de Docència i Formació com la gestió de conflictes, habilitats socials, el pensament creatiu, animació i dinamització sociocomunitària.