20ns Premis ACRA per a la millora del benestar i qualitat de vida de les persones

Galeria imatges Premis ACRA 2022

20ns Premis ACRA

El dijous 17 de novembre es va celebrar la gala del lliurament dels Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones. En una cerimònia al Palau Reial de Pedralbes es van guardonar els projectes, accions i professionals que més han contribuït al desenvolupament del sector de la gent gran al llarg del 2022.

Premi ACRA 2022 a la Innovació - Fundació Aymar i Puig

La Fundació Aymar i Puig ha guanyat el Premi ACRA a la Innovació amb el projecte "Unitat de cures pal·liatives: el dret de morir dignament a la residència", que ha ofert un nou model d’atenció integral mitjançant la creació d’una Unitat de Cures Pal·liatives (UCP) amb una arquitectura, ambientació i programes específics que han contribuït a millorar el procés de final de vida.

 

Premi ACRA 2022 a la Sostenibilitat - Residència Móra la Nova

El Premi ACRA a la Sostenibilitat és pel projecte “Àpat a la carta”, realitzat per la Residència Móra la Nova, gestionada per la Fundació Vallparadís. Es tracta d'un projecte un projecte que ha aconseguit millorar la satisfacció dels usuaris mitjançant un consum sostenible dels aliments reaprofitant el menjar cuinat.

 

Premi ACRA 2022 a la millor trajectòria professional - Consell de la Gent Gran de Catalunya

El Consell de la Gent Gran de Catalunya ha guanyat el Premi ACRA 2022 a la millor trajectòria professional, un reconeixement unànime del jurat per la seva tasca, implicació i treball constant en defensa dels drets de les persones grans del nostre país. 

Premis per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones

Els Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones han assolit un gran prestigi des de la seva creació al 2002. La gala de lliurament s'ha convertit en la principal nit dels socis i del sector, i compta amb un suport molt ampli de la societat catalana. Els principals representants polítics del sector, encapçalats pel conseller, assisteixen als premis i entreguen els guardons, que consten de les categories següents:

- Premi ACRA a la sostenibilitat en l’atenció a la dependència i promoció de l’autonomia personal.

- Premi ACRA a la innovació en l’atenció a la dependència i promoció de l’autonomia personal.

- Premi ACRA a la millor trajectòria i aportació professional en l’atenció a la dependència i promoció de l’autonomia personal.