19ns Premis ACRA per a la millora del benestar i qualitat de vida de les persones

19ns Premis ACRA

El dijous 18 de novembre es va celebrar la gala del lliurament dels Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones. En una cerimònia al Cosmocaixa de Barcelona es van guardonar els projectes, accions i professionals que més han contribuït al desenvolupament del sector de la gent gran al llarg del 2021.

Premi ACRA 2021 a la Qualitat - Residència Sigma Salud

La Residència Sigma Salud ha guanyat el Premi ACRA a la millora de la qualitat amb el projecte "L'essència de les activitats", que proposa la transformació de les activitats residencials mitjançant la participació activa d’usuaris, treballadors i famílies.

Premi ACRA 2021 a la Innovació - Associació En Bici Sense Edat

El Premi ACRA en Innovació és per al projecte “En Bici Sense Edat: El dret a sentir el vent a la cara”, realitzat per l’Associació en bici sense edat, un programa de voluntariat social consistent en passejades en tricicles adaptats per a persones grans.

 

Premi ACRA 2021 a la millor trajectòria professional - Dra. Magda Campins

La doctora Magda Campins ha guanyat el Premi ACRA 2021 a la millor trajectòria professional, un reconeixement unànime del jurat per la seva tasca enfront de la COVID19. Campins, metgessa i epidemiòloga, era fins fa poc la Cap del servei de medicina preventiva i epidemiologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el centre que més pacients COVID19 ha tractat durant la pandèmia. Actualment es membre del grup de recerca en Epidemiologia i Salut Pública del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). 

La seva cooperació amb ACRA durant aquest període ha estat decisiva per ampliar el coneixement sobre el virus i la malaltia en un àmbit que atén un dels col·lectius més fràgils i vulnerables de la nostra societat.

Premis per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones

Els Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones han assolit un gran prestigi des de la seva creació al 2002. La gala de lliurament s'ha convertit en la principal nit dels socis i del sector, i compta amb un suport molt ampli de la societat catalana. Els principals representants polítics del sector, encapçalats pel conseller, assisteixen als premis i entreguen els guardons, que consten de les categories següents:

- Premi ACRA a la millora de la qualitat en l’atenció a la dependència i promoció de l’autonomia personal.

- Premi ACRA a la innovació en l’atenció a la dependència i promoció de l’autonomia personal.

- Premi ACRA a la millor trajectòria i aportació professional en l’atenció a la dependència i promoció de l’autonomia personal.