(21.1) Envelliment actiu i activitats socioeducatives amb persones grans

Expedient PS20210013. Convocatòria de formació sectorial 2021-2022, subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el SEPE Servicio Público de Empleo Estatal.

Inici del curs
28-06-2022
Finalització del curs
07-07-2022
Calendari
28 i 30 de juny i 5 de juliol a l'Aula Virtual; 7 de juliol presencial a ACRA
Horari
De 9:00 a 14:00h
Durada
20 hores
Modalitat
Mixt
On es fa?
ACRA
Places disponibles
0
Preu
0€
Documents
Envelliment actiu

Contingut del curs

 Objectius: 

 

Aprendre a dissenyar, impulsar i implementar projectes que tinguin com a objectiu el benestar de les persones grans, aplicant el concepte de salut integral que promou l’envelliment actiu i saludable. 

 

Continguts: 

 

Mòdul 1. Condicions de vida i de salut de la gent gran (5h) 

Mòdul 2. Participació i suport Social (5h) 

Mòdul 3. Entorn (5h) 

Mòdul 4. Salut Mental, nutrició i activitat física (5h) 

 

logo conforcat         

 

Requisits

Aquest curs està adreçat a:

 

  • Persones que cotitzen per Règim General, Autònoms o que están en situación d'ERTO.
  • Persones en situació d’atur: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.
  • Els treballadors de l’Administració Pública no poden accedir a aquest Pla de Formació.

 

La formació es realitzarà mitjançant l'aplicació Adobe Connect. Per seguir correctament les classes, és necessari que compleixeis aquests requisits:

Info Adobe

logo conforcat                                                       

Docents

Sònia Díaz

Sònia Díaz

Sociòloga, Màster en lideratge polític i social. Sòcia co-fundadora de l’Associació SIENA, Directora de l’àrea de les persones grans de la cooperativa Doble Via i coordinadora del CFGS d’integració social i docents al CFGS d’atenció a persones en situació de dependència a Escola Montserrat. Presidenta del Consell Rector de Doble Via i membre del grup de treball “Red Espanyola de Ciutats Amigues amb les persones grans” de IMSERSO. Experiència en gestió de projectes d’atenció a les persones, experta en Envelliment Actiu i formadora en Atenció Centrada en la Persona, bones pràctiques en el tracte a les persones grans, ètica en la professió assistencial i en gestió de projectes. Ponent, conferenciant i col·laboradora puntual en ràdio i TV.