Missions empresarials

Dinamarca 2017

Ens complau anunciar-vos que el proper novembre celebrarem una Missió Empresarial a Dinamarca per conèixer el model escandinau en atenció a la gent gran. El viatge es farà entre el 25 i el 29 de novembre i inclou visites a centres residencials de referència que compten amb mètodes i models que han situat aquest país nòrdic com un referent mundial en l'atenció a les persones grans

El viatge a Dinamarca s’emmarca dins el projecte de les missions empresarials, que estan reservades als socis d’ACRA.

Polònia 2017

El proper setembre es celebra a Polònia el Congrés de l’Associació Europea de Directors i Proveïdors de Serveis d’Atenció de llarga durada per a persones grans (EDE). Amb l'objectiu d'assistir al congrés d'aquest ens, al qual ACRA s'adherirà properament, organitzarem una missió empresarial a Polònia entre el 25 i el 29 de setembre de 2017.

Concretament, l’expedició viatjarà a Varsòvia per visitar dos centres residencials (26 de setembre) i entre el mateix 26 de setembre a la tarda i el 29 de setembre al migdia s’assistirà al congrés “Com dirigir un centre de persones grans: pressions, concessions, compromisos i solucions”, que comptarà amb la presència de professionals de renom mundial en l'àmbit de la dependència.

Com sempre, ACRA s’encarregarà de l’organització durant l’estada: vols, agenda de treball, hotels, transports interns, traduccions i logística. Adjunt a aquest comunicat trobareu el programa de la missió amb els imports corresponents al viatge i al congrés.

Des del congrés ens han anunciat que hi haurà traducció simultània a l’espanyol si comptem amb un mínim de 20 persones assistents. Recordeu que si feu la inscripció al congrés abans del 30 de juny tindreu un descompte de 100 € respecte el preu final.

El viatge a Polònia s’emmarca dins el projecte de les missions empresarials, que estan reservades als socis d’ACRA.

Anteriors missions empresarials