Notícies

12 de febrer de 2018

En marxa una nova temporada de les Missions empresarials a casa nostra

L'edició d'enguany arrenca la setmana que ve amb una visita a la residència IBADA, que presentarà la seva experiència en el "control i eliminació de les subjeccions físiques i químiques"

ibada mmee 2018

ACRA inicia una nova temporada de les missions empresarials a casa nostra, una iniciativa que permet compartir, entre els socis d’ACRA, projectes que mereixen ser donats a conèixer per la seva qualitat i innovació. Es compleixen cinc anys de la creació de les missions, cinc anys de compartir, entre els socis d'ACRA, els coneixements, els procediments i les innovacions que porteu a terme en els vostres centres.

La primera missió del 2018 es farà el dijous 22 de febrer a la Institució Benèfica Amics dels Avis (IBADA). Aquest centre exposarà la seva experiència en el "control i eliminació de les subjeccions físiques i químiques". Durant la visita al centre, els assistents podran veure la unitat de psicogeriatria, un nou projecte denominat “la cuineta”, on es treballa partint del mètode ACP i on prenen una importància cabdal les activitats significatives de la vida diària.

Parlar de les missions és fer-ho d'un projecte exclusiu, reservat als socis, i basat en uns estàndards de qualitat i innovació molt elevats. Durant el 2017, 103 socis i 44 entitats van participar en les cinc missions programades, les quals van obtenir una valoració de 4,28 sobre 5.