Mòdul 4-Certificat de professionalitat d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Expedient PS20180036. Convocatòria de formació sectorial 2018, subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el SEPE Servicio Público de Empleo Estatal.

Inici del curs
04-02-2019
Finalització del curs
11-03-2019
Horari
De dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h
Durada
130 hores
Modalitat
Presencial
On es fa?
SANT JOAN DESPI
Places disponibles
0
Preu
Gratuït
Documents
CP MATINS

Contingut del curs

Mòdul 4: Suport Psicosocial, atenció relacional i comunicativa en institucions 

Unitat 1: Animació social per a persones dependents en institucions

Unitat 2: Manteniment i millora de les activitats diàries de persones dependents en institucions 

Unitat 3: Tècniques de comunicació amb persones dependents en institucions

 

 

logo sepe

      logo conforcat 

Informació i requeriments

Aquest curs està adreçat a:

 • Persones que cotitzen per Règim General o Autònom.
 • Persones en situació d’atur: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.
 • Els treballadors de l’Administració Pública no poden accedir a aquest Pla de Formació.

Com formalitzar la inscripció?

Un cop feta la preinscripció on-line, per formalitzar la inscripció és imprescindible la següent documentació:

 1. Annex 1 d’inscripció complimentat
 2. Copia del DNI o NIE
 3. Copia de la capçalera de l’última nòmina (si estàs en actiu)
  Copia del últim rebut d’autònoms (si ets autònom/freelance)
  Copia del document de demanda d’ocupació -DARDO- (si estàs a l’atur)
 4. Còpia de la titulació acadèmica minima requerida: 
 • Títol en Graduat  Escolar
 • Títol en Educació Secundària Obligatòria.
 • Certificat professional del mateix nivell.
 • Certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família i àrea professional.
 • Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau mitjà, o bé haver superat les corresponents proves d'accés als mateixos
 • FP1 i FP2 de qualsevol branca.
 • 1er i 2on de BUP finalitzats.
 • Batxillerat.
 • Tenir un grau mitjà o grau superior de qualsevol branca.Tenir superada la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i / o de 45 anys.

Si no es compleixen els requisits anteriors es realitzarà una PROVA on es valoraran coneixements de matemàtiques i de llengua catalana o castellana. 

La documentació es pot enviar al correu formacio2@acra.cat o portar-la a les nostres oficines al c/Calàbria, 236-240 de dilluns a dijous de 15:30 a 17:30 o divendres de 11:00 a 13:00

La data límit per a l’admissió de la documentació és el 21/01/2019 (sempre i quan hi quedin places disponibles) i no s’acceptaran sol·licituds que no es presentin amb la documentació pertinent.

 

 

 

On es fa?

SANT JOAN DESPI

 

Aula Centre Residencial Sophos 

C/ Maria Tarrida, 1-3

08970 - Sant Joan Despí (Barcelona)

Docents

Oscar Lakiszyk

Consultoria i formació per al desenvolupament personal i organitzacional: Coaching, Mediació, Psicologia i Psicoanàlisis. Formador i consultor per a prestigioses universitats i entitats del àmbit nacional i internacional (Generalitat de Catalunya, Principat d’ Astúries, Diputació d’ Alacant, Universitat de Barcelona, Universitat Ramón Llull, Consorci Hospitalari de Catalunya, Fundació Pere Tarrés, A.C.R.A, Caixa Catalunya. Docent Certificat de Professionalitat: Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, Mòdul 4: Unitat 1: Animació social per a persones dependents en institucions.

Cristina Lorente Alzueta

Llicenciada en Psicologia, empresària de SAD durant 8 anys. Màster en Hipnosis Clínica. DCM (Dementia Care Mapping). Experta en Comunicació, ACP, animació i dinamització, entre d’altres cursos dins l'àmbit sanitari o social. Curs de Reconeixement de Competències com a “Assessora” i com “Avaluadora”. Coach. Ha treballat per diverses institucions sociosanitàries portant les àrees socials de psicologia i dinamització. Assessora, Consultora i Conferenciant en prestigioses universitats, institucions, i altres centres de prestigi sociosanitari. Professora dels certificats de professionalitat en l’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions (Mòdul 1; Suport en l' Organització d'intervencions en l'àmbit institucional i Mòdul 4; Suport Psicosocial, atenció relacional i comunicativa en institucions) i en l’Atenció Sociosanitària a persones dependents en domicilis (Mòdul 2; Atenció i recolzament domiciliari). Actualment gestiona dos consultes privades de psicoteràpia i exerceix de professora en diferents patronals, centres de formació e institucions.