La relació dels professionals amb les famílies en temps de COVID-19

Inici del curs
29-07-2020
Finalització del curs
29-07-2020
Calendari
29 de juliol
Horari
de 11:00 a 12:00
Durada
1hora
Modalitat
Aula virtual
On es fa?
Campus Virtual d'ACRA
Places disponibles
0
Preu
15€ socis d'ACRA / 25€ no socis d'ACRA
Documents
relació amb families

Contingut del curs

El canvi de paradigma provocat per la COVID-19 ha afectat especialment a la relació entre els professionals dels centres i les famílies. La gestió de la COVID-19 està provocant que aparentment els interessos de famílies i centres no coincideixen, el que genera situacions difícils de gestionar.

La realitat actual ens demostra que cal modificar el rol de les famílies, generar noves fórmules de participació, replantejar els mecanismes de comunicació, i especialment establir fórmules per definir objectius comuns, entre ells, el més important vetllar per la salut i la qualitat de vida de les persones usuàries.

En aquesta formació abordarem la relació amb les famílies en aquest temps en que,  després d’uns mesos molt durs, toca no baixar la guàrdia davant de l’amenaça real de nous rebrots.

Continguts

a)      Les famílies: realitat, interessos i desitjos.

b)     Mecanismes per donar veu a les famílies.

c)      Elements clau en el pla de comunicació amb famílies.

d)     Revisió de documentació legal,  protocols i procediments vinculats amb les famílies.

Informació i requeriments

Com formalitzar la inscripció?

Un cop feta la preinscripció on-line, per formalitzar la inscripció al curs cal realitzar transferència bancària al nº de compte ES87 2100 0863 2002 0054 8456 indicant al concepte, el nom del curs i de la persona inscrita (si en la data d'inici del curs no s’ha formalitzat el pagament, el participant no tindrà dret a la plaça).

Un cop realitzat el pagament, és imprescindible enviar escanejat el resguard de la transferència i el document d'autorització de cessió gratuïta de drets d’imatge i veu signat, al correu formacio1@acra.cat.

La data límit per a l’admissió de les inscripcions és el 27/07/2020 (sempre que quedin places disponibles). 

No es retornarà l'import d'aquelles inscripcions que no s’hagin anul·lat per escrit abans de 3 dies de l'inici de la formació.

ACRA es reserva el dret d'anul·lar qualsevol curs que no hagi assolit un mínim d’inscripcions (en aquest cas, es reemborsarà l'import realitzat per la inscripció)

On es fa?

Campus Virtual d'ACRA

 

Curs impartit en modalitat on-line a través del campus virtual d'ACRA (més informació sobre aula virtual i teleformació)

Abans d’iniciar-se l’acció formativa rebreu un mail de benvinguda al campus, amb les dades necessàries per poder-hi accedir (també trobareu l’accés al Campus en el banner de la web d’ACRA)

Docents

Raquel Calatayud

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per l’UPF de Barcelona. Llicenciada en Dret per la UOC. Màster en Gerontologia Social Aplicada per la Fundació Bosc & Gimpera (Primer cicle). Professora col·laboradora en diferents programes universitaris i en mòduls de gestió econòmic-financera de formació de postgrau pel sector de serveis a persones grans. Delegada de la consellera de Salut durant la Covid19 per a la coordinació de les actuacions en matèria social als centres socials de caràcter residencial a l'Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra de la Regió Sanitària de Barcelona.