La figura del/ la responsable higiènic-sanitari (RHS) com a eix central en la gestió de la COVID-19 en residències

Inici del curs
28-07-2020
Finalització del curs
28-07-2020
Calendari
28 de juliol
Horari
de 11:00 a 12:00
Durada
1hora
Modalitat
Aula virtual
On es fa?
Campus Virtual d'ACRA
Places disponibles
0
Preu
15€ socis d'ACRA / 25€ no socis d'ACRA
Documents
rhs

Contingut del curs

L’actual crisis sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19 està evidenciant la importància de la figura del RHS en les residències.  El virus no està controlat i els centres estan obligats a prendre mesures de control i prevenció per evitar la seva propagació.

En aquest formació ens centrarem en la figura del RHS com el millor candidat a exercir de referent de la COVID-19 als centre, analitzant el seu perfil, funcions particulars en el moment actual, així com quins són els aspectes assistencials i de gestió de RRHH que cal revisar.

Continguts:

a)      La figura del Referent Covid19 als centres: perfil i funcions

b)     Aspectes fonamentals en la sectorització i aïllament de persones

c)      Avaluació dels circuits afectats en temps de COVID-19.

d)     Revisió de protocols assistencials afectats en temps de Covid19.

e)      Higiene i salubritat dels espais.

Informació i requeriments

Com formalitzar la inscripció?

Un cop feta la preinscripció on-line, per formalitzar la inscripció al curs cal realitzar transferència bancària al nº de compte ES87 2100 0863 2002 0054 8456 indicant al concepte, el nom del curs i de la persona inscrita (si en la data d'inici del curs no s’ha formalitzat el pagament, el participant no tindrà dret a la plaça).

Un cop realitzat el pagament, és imprescindible enviar escanejat el resguard de la transferència i el document d'autorització de cessió gratuïta de drets d’imatge i veu signat, al correu formacio1@acra.cat.

La data límit per a l’admissió de les inscripcions és el 24/07/2020 (sempre que quedin places disponibles). 

No es retornarà l'import d'aquelles inscripcions que no s’hagin anul·lat per escrit abans de 3 dies de l'inici de la formació.

ACRA es reserva el dret d'anul·lar qualsevol curs que no hagi assolit un mínim d’inscripcions (en aquest cas, es reemborsarà l'import realitzat per la inscripció)

On es fa?

Campus Virtual d'ACRA

 

Curs impartit en modalitat on-line a través del campus virtual d'ACRA (més informació sobre aula virtual i teleformació)

Abans d’iniciar-se l’acció formativa rebreu un mail de benvinguda al campus, amb les dades necessàries per poder-hi accedir (també trobareu l’accés al Campus en el banner de la web d’ACRA)

Docents

Raquel Calatayud

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per l’UPF de Barcelona. Llicenciada en Dret per la UOC. Màster en Gerontologia Social Aplicada per la Fundació Bosc & Gimpera (Primer cicle). Professora col·laboradora en diferents programes universitaris i en mòduls de gestió econòmic-financera de formació de postgrau pel sector de serveis a persones grans. Delegada de la consellera de Salut durant la Covid19 per a la coordinació de les actuacions en matèria social als centres socials de caràcter residencial a l'Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra de la Regió Sanitària de Barcelona.