Com elaborar el pla de contingència per la Covid 19

Inici del curs
29-06-2020
Finalització del curs
02-07-2020
Calendari
29 de juny i 2 de juliol
Horari
de 16:00 a 18:00
Durada
4 hores
Modalitat
Aula virtual
On es fa?
Campus Virtual d'ACRA
Places disponibles
0
Preu
50€ socis d'ACRA / 70€ no socis d'ACRA
Documents
Pla contingencia

Contingut del curs

Objectius:

  • Donar eines per la elaboració del pla de contingència de cada centre, per tal d’identificar recursos i prevenir els diferents escenaris, minimitzant els efectes de la COVID-19.

Continguts:

1. Identificació de recursos:

a) Infraestructura del centre.

b) Anàlisis dels residents.Recursos Humans i materials.

c) Neteja d’ espais i superfícies.

2. Identificació dels diferents escenaris i descripció de les mesures d’actuació:

a) Tipologia dels residents amb risc de Covid19.

b) Atenció de casos al mateix centre residencial.

c) Criteris de derivació i tractament hospitalari.

d) Personal de la residència amb símptomes compatibles amb Covid19.

e) Retorn voluntari al domicili.

Requisits

Com formalitzar la inscripció?

Un cop feta la preinscripció on-line, per formalitzar la inscripció al curs cal realitzar transferència bancària al nº de compte ES87 2100 0863 2002 0054 8456 indicant al concepte, el nom del curs i de la persona inscrita (si en la data d'inici del curs no s’ha formalitzat el pagament, el participant no tindrà dret a la plaça).

Un cop realitzat el pagament, és imprescindible enviar escanejat el resguard de la transferència i el document d'autorització de cessió gratuïta de drets d’imatge i veu signat, al correu formacio1@acra.cat.

La data límit per a l’admissió de les inscripcions és el 25/06/2020 (sempre que quedin places disponibles).

 

Us recordem que part del cost d'aquesta acció formativa es pot bonificar a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo.

Si voleu que ACRA us gestioni la bonificació, contacteu amb el nostre Departament de Formació i envieu-nos, abans de l'inici de la formació, l'arxiu de "Dades participants" compliment (en el cas de no enviar aquestes dades, s'entendrà que no necessiteu que us gestionem la bonificació del cost de la formació).

 

No es retornarà l'import d'aquelles inscripcions que no s’hagin anul·lat per escrit abans de 3 dies de l'inici de la formació.

ACRA es reserva el dret d'anul·lar qualsevol curs que no hagi assolit un mínim d’inscripcions (en aquest cas, es reemborsarà l'import realitzat per la inscripció)

Docents

Quico Mañós

Filòleg, Educador Social. Director de Dignetik. Assessor en serveis de promoció de l’autonomia personal i atenció a la dependència. Assessor a la coordinació dels les Clíniques Socials de FREMAP i MC-Mutual Copèrnic del 31 de març al 31 de maig, desenvolupant la creació de circuits, elaboració de protocols de comunicació, disseny de la sectorització i formació en l'ús de material de protecció.