Certificat de professionalitat d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (Horari: Matí)

Expedient PQ20220020. Convocatòria de formació formal del sistema de qualificacions professionals 2022-2023, subvencionada i promoguda pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Inici del curs
14-03-2023
Finalització del curs
12-07-2023
Calendari
MODUL 2: del 14/03 al 31/03 -- MODUL 3: del 11/04 al 28/04 -- MODUL 4: del 03/05 al 31/05 -- MODUL 1: del 14/06/2023 al 11/07/2022 -- MODUL PRÀCTIQUES (Setembre)
Horari
de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00
Durada
370 hores + 80 hores de pràctiques
Modalitat
Presencial
On es fa?
Sant Joan Despí
Places disponibles
0
Preu
0€
Documents
CP MATINS

Contingut del curs

Mòdul 1: Suport en l'organització d'intervencions en l'àmbit institucional (100 hores)

  • Unitat 1: Suport a la recepció i acollida en institucions de persones dependents (30 hores)
  • Unitat 2: Suport en l'organització d'activitats per a persones dependents en institucions (70 hores)

Mòdul 2: Intervenció en l'atenció higienicoalimentaria en institucions (70 hores)

Mòdul 3: Intervenció en l'atenció sociosanitària en institucions (70 hores)

Mòdul 4: Suport Psicosocial, atenció relacional i comunicativa en institucions (130 hores)

  • Unitat 1: Animació social per a persones dependents en institucions (30 hores)
  • Unitat 2: Manteniment i millora de les activitats diàries de persones dependents en institucions (50 hores)
  • Unitat 3: Tècniques de comunicació amb persones dependents en institucions (50 hores) 

 Mòdul Pràctiques professionals no laborals d'Atenció sociosanitària (80h, si s'escau)

 


consorci + ministeri

Requisits

Aquest curs està adreçat a:

  • Persones afectades per un ERTO.
  • Persones que cotitzen per Règim General o Autònom.
  • Persones en situació d’atur: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.
  • Els treballadors de l’Administració Pública no poden accedir a aquest Pla de Formació.

 

consorci + ministeri

 

 

 

 

Docents

Cristina Lorente Alzueta

Llicenciada en Psicologia. Màster en Hipnosis Clínica. DCM (Dementia Care Mapping). Experta en Comunicació, ACP, animació i dinamització. Curs de Reconeixement de Competències com a “Assessora” i com “Avaluadora”. Coach. Ha treballat per diverses institucions sociosanitàries portant les àrees socials de psicologia i dinamització. Assessora, Consultora i Conferenciant en prestigioses universitats, institucions, i altres centres de prestigi sociosanitari. Docent dels certificats de professionalitat Atenció sociosanitària a persones dependents ens institucions socials i a domicilis.

Jerusalen Irigoyen

Diplomada en Fisioteràpia per la UIC. Docent Atenció sociosanitària a persones dependents ens institucions socials

Mònica Civit

Diplomada Universitària en Infermeria Escola Universitària d’Infermeria Blanquerna URL . Màster en Infermeria Escolar, IL3, Universitat de Barcelona. Docent Certificat de Professionalitat d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (SSCS208) i MF1018_2 Intervenció en l’atenció sociosanitària en institucions.

Astrid Llorens

Astrid Llorens

Psicòloga habilitada com a Psicòloga General Sanitària, especialitzada en Psicogeriatria, Neuropsicologia i Rehabilitació Cognitiva. Amb més de 20 d’anys d’experiència en l’àmbit de la gent gran de les persones amb dependència. Experiència en Direcció de residències, en gestió de Grups d’Ajuda Mútua i en Tallers d’Estimulació Cognitiva per a gent gran. Conferenciant i formadora sobre temes relacionats amb l’envelliment, les demències, i el procés dol, dirigit principalment a professionals de l’àmbit de la geriatria.

Foto Tanit

Tanit González

Llicenciada en Psicologia, Màster en Educació en Valors, Màster en Trastorn Mental Greu, Postgrau en Educació Emocional, entre d’altres. Ha treballant per diverses institucions sociosanitàries i educatives com a psicòloga, coordinadora tècnica i realitzant atenció directa individualitzada. Assessora i Formadora experta en Psicologia i Desenvolupament d’ habilitats, competències i talent, amb més de 15 anys d’ experiència en transformació d’ equips i persones. Experiència docent en diferents institucions sociosanitàries formant a personal sanitari en atenció i comunicació amb la família i l’usuari/a, estimulació cognitiva en el deterior cognitiu, abordatge en demències i altres alteracions degeneratives i/o mentals. Imparteix formació en els Certificats de Professionalitat en l’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions i en domicilis i ha col·laborat en projectes d’investigació en universitats relacionats amb la gent gran. Actualment és professora d’universitat i formadora en diferents institucions públiques i organitzacions.

Margarita Melgar

Diplomada en Infermeria. Adjunta de direcció EAP Lluís Millet Esplugues de Llobregat. Docent del Mòdul 2: Intervenció en l'atenció higienicoalimentaria en institucions