Notícies

22 de setembre de 2020

Trobada amb els mitjans de comunicació

Expliquem els reptes de present i de futur immediat del nostre sector per millorar el coneixement sobre la realitat que envolta les residències de persones grans

infografia que es residencia noti

ACRA s'ha reunit avui amb diversos mitjans de comunicació de referència per explicar-los els reptes de present i de futur immediat del nostre sector. La presidenta d'ACRA, Cinta Pascual, ha demanat a les administracions que doblin la inversió anual en atenció a la dependència i que es segueixi incrementant la coordinació sociosanitària.

Per tal de millorar el coneixement que els mitjans de comunicació tenen respecte les residències, també hem elaborat una infografia d'aquest recurs assistencial amb informació bàsica, però sovint desconeguda pels professionals de la comunicació i per la ciutadania en general.

Podeu consultar la infografia (adjunta a continuació) i difondre-la lliurement. Aquesta acció, emmarcada en la campanya "Estem preparats", té per objectiu donar a conèixer la tasca professional que desenvolupen els serveis i les residències d'atenció a la gent gran i com han hagut d'adaptar-se per gestionar la pandèmia i la realitat que es deriva de la situació viscuda.

Descarregueu-vos i compartiu la infografia!