Notícies

15 de febrer de 2018

Rècord d’inscrits al quart tastet de formació

La jornada reuneix més de 100 persones al voltant d’uns tallers que serveixen per presentar diverses novetats formatives d’enguany. S’anuncia el nou Catàleg de Formació d’ACRA, amb l’oferta subvencionada, privada bonificable i formació a mida pels centres

Més de cent persones han participat avui del 4t Tastet de Formació d'ACRA, que ha servit per anunciar les principals novetats d’enguany i com a presentació oficial del nou Catàleg de Formació 2018. Els participants han triat tres tallers i han assistit plegats a la conferència "L’art de demanar: com comunicar amb ganxo", a càrrec de Silvia Bueso, que no ha deixat indiferent a ningú al llarg d’una hora amb moltes emocions i on ha quedat clar que el fet de demanar ha d’implicar un "benefici per a les dues parts".

Al llarg del matí, tallers per a tots els gustos. La primera tanda, amb la sessió de Terapia de estimulación emocional T2E®, que permet als professionals fer sentir a persones amb problemes de memòria una varietat de 40 emocions positives diferents; temps per al màrqueting en l'atenció a l'usuari i al client, i el joc com a generador d’entusiasme, un taller amb molt moviment.

En posterioritat a la conferència, tres nous tallers: l'ACP en persones amb LGBTI d'edat avançada ha servit per entendre la diversitat sexual, així com les necessitats i els desitjos de la gent gran; Josep Paris, del Grup Memora, ha parlat del dol dels professionals, i la música ha tingut el seu espai des d’una perspectiva terapèutica, un estímul molt potent perquè va directe a les emocions, al sistema límbic.

Salari emocional, gestió de la felicitat i del talent a les entitats; com cuidar la intimitat en els centres residencials, i modulació pedagògica per enriquir la comunicació entre persones amb deteriorament cognitiu i els familiars han conformat el darrer bloc de tallers.

Imatges del Tastet de Formació 2018