Notícies

4 de juny de 2024

Presentem la Memòria anual d'ACRA 2023!

El document recull les dades més destacades d'un any durant el qual s'han fet importants progressos en el sector de l'atenció a les persones grans

Ens complau presentar la memòria anual d’ACRA que recull les principals fites del 2023 per part de la nostra organització i del sector d’atenció a la gent gran en situació de dependència. D’entre totes aquestes, volem destacar el dimarts, 4 juliol del 2023, el dia que les mascaretes van deixar de ser obligatòries a l’àmbit residencial, una jornada que va simbolitzar la fi de la pandèmia i, al mateix temps, un pas decisiu per recuperar la normalitat perduda.

Hem aconseguit incrementar de nou les tarifes a residència i centre de dia un 6,08% en un acord històric amb el Departament de Drets Socials, i la resta de patronals i sindicats del sector. En el marc d’aquest acord també s’han apujat les PEVS i s’ha establert el compromís del Govern de revisar la cartera de serveis socials, així com tirar endavant un escandall de costos dels serveis per determinar el seu cost real.

Des d'ACRA, seguim treballant per aconseguir una millor qualitat de vida, condicions i benestar a les persones usuàries dels serveis residencials, així com a les seves famílies i al conjunt de professionals. 

Us convidem a llegir la Memòria que trobareu adjunta en format PDF al final d'aquesta notícia.

Més informació