Notícies

31 de maig de 2018

Presentem el model «d’atenció a la gent gran a Catalunya» en un congrés internacional a la República Txeca

La directora general d’ACRA exposa els serveis socials en l’àmbit de la dependència davant una destacada representació de directius europeus

congres republica txeca 2018 infoacra 0333

ACRA ha participat al congrés «Social Services in Europe» que s’ha celebrat aquesta setmana a Mirukov (República Txeca). La Directora General d'ACRA, Montse Llopis, ha presentat la ponència «Atenció a la gent gran a Catalunya», una aproximació als serveis socials del nostre país en l’àmbit de la dependència, així com dades d’interès socioeconòmic i d’altres vinculades a la Llei de la Dependència.


Davant una destacada representació de directius europeus vinculats al sector de l’atenció de gent gran, hem aprofitat per presentar la nostra organització, la seva trajectòria al llarg de tots aquests anys, els seus àmbits d’actuació i la voluntat de situar la persona en el centre de l’atenció. També hem explicat els reptes de futur que caldrà afrontar en els propers anys, amb el sobre envelliment de la població com un dels punts principals.
El congrés està organitzat per l’associació de proveïdors de serveis socials de la República Txeca, organització adherida a l’European Association for Directors and Providers of Long-Term Care Services for the Elderly (EDE).


ACRA forma part des de fa un any de l’EDE, ens que fomenta la cooperació entre les associacions nacionals i les corresponents institucions nacionals d’atenció a la gent gran, així com la seva representació a Europa.