Notícies

12 de desembre de 2018

Més artistes que mai

Ja tenim els guanyadors del tradicional concurs Gent Gran Gent Artista. Dues-centes cinquanta postals nadalenques realitzades pels usuaris de les residències i els centres de dia participen d'un certamen que enguany ha arribat a la 17a edició

postal mes creativa GGGA 2018

"El meu gran arbre de Nadal" és la postal guanyadora de la 17a edició del concurs Gent Gran Gent Artista. La composició de la Rosario Navarro, usuària de Residencial Palau (Palau - Solità i Plegamans) ha obtingut el màxim reconeixement del jurat i la seva postal serà la que ACRA utilitzarà per felicitar el Nadal juntament amb la llegenda "En aquestes festes nadalenques gaudeix de tot el que tens encara que no sigui el que tu vols. La felicitat no es busca, es troba. Bon Nadal", realitzada per Maria Carmen Hernández Rivera de la Residència Casa Pairal Fundació Privada (Vilassar de Mar), guanyadora en la categoria Missatge nadalenc més entranyable.

En les categories de “Millor treball artesanal” i “Millor treball col·lectiu”, els guanyadors són la Residència El Mirador de Mataró (Mataró) per la postal “Posem Cor al Nadal”, i la Residència Geriàtrica Sant Jordi (Celrà) per la postal “Us desitgem un trineu ple de felicitat i de regals amb salut, amor i bona sort!”.

El concurs Gent Gran Gent Artista ha reunit enguany 250 postals nadalenques realitzades pels usuaris de residències i centres de dia, la gran majoria dels quals associats a ACRA.

Des d’ACRA volem agrair, una vegada més, la participació de tots i cadascun dels usuaris i els centres participants, que donen sentit a aquesta iniciativa.