Històric 2019

5a Jornada en ACP

16/10/2019 - Cosmocaixa

La 5a Jornada en Atenció Centrada en la Persona d'ACRA porta per nom "La tecnologia al servei de l'atenció centrada en la persona" i es celebrarà el proper 16 d'octubre al Cosmocaixa de Barcelona.

Més informació

L'atenció domiciliària i residencial en el marc del nou PAISS (Presentació del Master Gesaph)

07/10/2019 - Seu d'ACRA

Cap on va l'atenció domiciliària i residencial? Com s'emmarcarà en el nou Pla d'Atenció Integrada Social i Sanitària (PAISS)? En aquesta jornada de presentació del Màster GESAPH exposarem les eines amb què els professionals poden gestionar millor l'atenció integrada en l'àmbit social i de salut.

Més informació

La importància de la responsabilitat social empresarial en el sector d'atenció a les persones

13/06/2019 - Seu d'ACRA

El proper dijous, 13 de juny celebrarem una sessió informativa relativa a la importància de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) en el sector d'atenció a les persones. 

La sessió consistirà en una reflexió sobre el sentit estratègic de l'RSE per a empreses grans i pimes, a més d'iniciatives i recursos de gran interès per a les organitzacions del sector tant per a millorar la gestió de la seva RSE com per desenvolupar-la en relació a la comunitat.

La sessió informativa, que es farà a la seu d'ACRA i és gratuïta, anirà a càrrec del coordinador de Respon.cat, Josep Maria Canyelles, un dels majors experts en responsabilitat social de les empreses i les organitzacions.

Més informació