La importància de la responsabilitat social empresarial en el sector d'atenció a les persones

Data
13/06/2019
Horari
16 h
Places disponibles
60
Preu
gratuït
Lloc
Seu d'ACRA
Adreça

c/Calàbria, 236 - 240

El proper dijous, 13 de juny celebrarem una sessió informativa relativa a la importància de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) en el sector d'atenció a les persones. 

La sessió consistirà en una reflexió sobre el sentit estratègic de l'RSE per a empreses grans i pimes, a més d'iniciatives i recursos de gran interès per a les organitzacions del sector tant per a millorar la gestió de la seva RSE com per desenvolupar-la en relació a la comunitat.

La sessió informativa, que es farà a la seu d'ACRA i és gratuïta, anirà a càrrec del coordinador de Respon.cat, Josep Maria Canyelles, un dels majors experts en responsabilitat social de les empreses i les organitzacions.

Dirigit a

Socis d'ACRA: directors, administradors, gerents i professionals del sector.

Programa i inscripcions

16.00 h Benvinguda i presentació de la sessió informativa a càrrec d’ACRA.

16.05 h El sentit empresarial de la responsabilitat social en el sector d’atenció a les persones. Dues propostes d’interès per al sector, a càrrec de Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat i reconegut expert en responsabilitat social de les empreses i les organitzacions.

El ponent farà una reflexió sobre el sentit estratègic de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) per a empreses grans i pimes, alhora que presentarà iniciatives i recursos que poden ser de gran interès per a les organitzacions del sector d’atenció a les persones, tant per a millorar la gestió de la seva RSE com per desenvolupar-la en relació a la comunitat.

17.00 h Torn obert de preguntes.