Notícies

5 d'abril de 2024

Els principals grups parlamentaris accepten l'equiparació salarial als professionals del sector

ERC, PSC i Junts assumeixen la demanda d'ACRA i de la resta d'organitzacions empresarials i socials, un compromís que properament veurem reflectit en els programes electorals respectius

reunions diputats 1 col

Aquestes últimes setmanes ens hem reunit amb els principals grups parlamentaris per demanar que assumeixin l’equiparació dels salaris dels professionals de les residències i els centres de dia amb places finançades públicament, un compromís que han acceptat i que properament veurem reflectit en els programes electorals respectius.

En aquestes reunions amb el PSC, ERC i Junts hem situat de nou l’infra finançament històric i la manca de personal com els dos principals problemes del nostre sector. Per altra banda, també hem expressat la nostra decepció per la no aprovació dels pressupostos i per la convocatòria d’unes eleccions que paralitzaran el país fins a la constitució d’un nou Govern.

Tal i com us havíem anunciat anteriorment, hem convidat aquests partits a l’Esmorzar-debat que celebrarem el dimarts, 16 d’abril al Col·legi d’Economistes de Barcelona. Aquest debat porta per títol "L’atenció a la gent gran amb dependència a Catalunya; principals reptes de la propera legislatura" i servirà per contrastar les propostes de cada formació en el nostre àmbit uns dies abans de l’inici de la campanya electoral.