L’atenció a la gent gran amb dependència a Catalunya; principals reptes de la propera legislatura

esmorzar debat 16 abril 1 col
Data
16/04/2024
Horari
11:30 a 13:30 h
Places disponibles
100
Preu
gratuït pels socis
Lloc
Col·legi d'Economistes
Adreça

Gal·la Placídia, 32 (Barcelona)

L’esmorzar-debat d’ACRA reunirà als representants dels principals partits polítics que concorren a les eleccions al Parlament de Catalunya. "L’atenció a la gent gran amb dependència a Catalunya; principals reptes de la propera legislatura" és el títol d’un debat reservat als socis en què demanarem a cada formació que expliqui què farà pel sector en els propers quatre anys. Tarifes, professionals, model assistencial, sobre envelliment, innovació... Són temes que tractarem en un format àgil i directe conduït pel Director d’Estratègia, el Dr. Toni Andreu.

Els assistents a l’acte, a més de l’esmorzar inicial i del debat posterior, tindran ocasió de formular preguntes als polítics de cada partit.

Aquest esmorzar-debat, que es celebrarà el dimarts, 16 d'abril al Col·legi d'Economistes (Barcelona), s’emmarca en la resposta d’ACRA davant la convocatòria d’eleccions amb l’objectiu de situar l’atenció a la gent gran en la primera línia política i mediàtica. Al manifest per a l’equiparació de professionals, la reivindicació d’increment del 5% de les tarifes, i les PEVS del SAD, entre d’altres, s’hi afegeix ara aquest debat.

Dirigit a

Socis d'ACRA

Programa i inscripcions

09.30 h – Esmorzar assistents al debat.

10.00 h – Benvinguda i presentació del debat a càrrec de la Presidenta d’ACRA, Cinta Pascual.

10.05 h – Inici del debat amb la presència dels representants polítics d’Esquerra, PSC, Junts, Comuns i PP. Modera el debat el Director d’Estratègia d’ACRA, Toni Andreu.

10.50 h – Torn de preguntes obert als assistents al debat.

11.15 h – Finalització de l’acte