(29.2) Neurociència i creativitat

Inici del curs
12-10-2021
Finalització del curs
07-11-2021
Durada
15 hores
Modalitat
Teleformació
On es fa?
Campus Virtual d'ACRA
Places disponibles
0
Preu
0
Documents
Neurociència i creativitat

Contingut del curs

Objectius:

 • Descobrir algunes tècniques que impulsen el pensament creatiu.
 • Apropar-se als camins comuns de les idees creatives.
 • Conèixer el funcionament del cervell per tal de consolidar les Intel·ligències Múltiples i les dreceres amb les quals podem treballar.
 • Tenir eines per transformar la dinàmica de les relacions a l'aula, la qualitat de l'aprenentatge i treballar a l'aula els talents personals (Intel·ligències Múltiples) i valors com el respecte, la compassió, l'assertivitat, l'empatia, l'esperança i la visió conjunta.

 

Continguts:

 1. Què és el pensament creatiu? Respostes des de la Neurociència
 2. Curiositats sobre el nostre cervell
 3. Neuroanatomia de la intel·ligència aplicada: els dos hemisferis cerebrals i les Intel·ligències Múltiples
 4. La Intel·ligència intrapersonal i interpersonal: el jo i el nosaltres
 5. Creativitat en acció: una proposta mamífera per tractar el assetjament escolar

 

logo conforcat                    

Requisits

Aquest curs està adreçat a:

 • Persones que cotitzen per Règim General o Autònom.
 • Persones en situació d’atur: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.
 • Els treballadors de l’Administració Pública: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.

 

La formació es realitzarà dins el Campus Virtual d'ACRA. Per seguir correctament les classes, és necessari que compleixeis aquests requisits:

Info teleformació

 

logo conforcat         

Docents

Esther Morancho

Esther Morancho

Formadora. Llicenciada en Psicologia(Ramón Llull). Especialitzada en Neuropsicologia(UAB), Programació Neurolingüística (IRCO) i Coaching (IRCO). Psicològa en Institucions Geriàtriques, Psicòloga d'Emergències, a Domicili, diverses empreses privades i despatx privat. Formadora en Certificats de Professionalitat sociosanitari tant per Domicilis (Mòdul 0250) com per Institucions (mòdul 1016 i 1019). Formadora de Tallers per la millora Laboral, gestió d’equips, recerca de feina i competències clau. Tallers de l'àrea de Salut com la Malaltia d’Alzheimer i altres demències, la comunicació amb el pacient, els serveis assistencials dins l’àmbit de la salut mental, gestió de dol i de l’estrès. Tallers dins l’àrea de Docència i Formació com la gestió de conflictes, habilitats socials, el pensament creatiu, animació i dinamització sociocomunitària.