(29.1) Neurociència i creativitat

Expedient PS20200036. Convocatòria de formació sectorial 2020-2021, subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el SEPE Servicio Público de Empleo Estatal.

Inici del curs
01-02-2021
Finalització del curs
26-02-2021
Durada
15 hores
Modalitat
Teleformació
On es fa?
Campus Virtual d'ACRA
Places disponibles
0
Preu
0 €
Documents
CREATIVITAT

Contingut del curs

Objectius: 

- Descobrir algunes tècniques que impulsen el pensament creatiu.

- Apropar-se als camins comuns de les idees creatives.

- Conèixer el funcionament del cervell per tal de consolidar les Intel·ligències Múltiples i les dreceres amb les quals podem treballar.

 - Tenir eines per transformar la dinàmica de les relacions a l'aula, la qualitat de l'aprenentatge i treballar a l'aula els talents personals (Intel·ligències Múltiples) i valors com el respecte, la compassió, l'assertivitat, l'empatia, l'esperança i la visió conjunta.

 

Continguts:

1. Què és el pensament creatiu? Respostes des de la Neurociència

2. Curiositats sobre el nostre cervell

3. Neuroanatomia de la intel·ligència aplicada: els dos hemisferis cerebrals i les Intel·ligències Múltiples

4. La Intel·ligència intrapersonal i interpersonal: el jo i el nosaltres

5. Creativitat en acció: una proposta mamífera per tractar el assetjament escolar

 

 

logo conforcat         

Requisits

Aquest curs està adreçat a:

  • Persones que cotitzen per Règim General, Autònoms o que están en situación d'ERTO.
  • Persones en situació d’atur: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.
  • Els treballadors de l’Administració Pública no poden accedir a aquest Pla de Formació.

La formació es realitzarà dins el Campus Virtual d'ACRA. Per seguir correctament les classes, és necessari que compleixeis aquests requisits:

Info teleformació

 

logo conforcat         

Docents

Esther Morancho

Esther Morancho

Formadora. Llicenciada en Psicologia(Ramón Llull). Especialitzada en Neuropsicologia(UAB), Programació Neurolingüística (IRCO) i Coaching (IRCO). Psicològa en Institucions Geriàtriques, Psicòloga d'Emergències, a Domicili, diverses empreses privades i despatx privat. Formadora en Certificats de Professionalitat sociosanitari tant per Domicilis (Mòdul 0250) com per Institucions (mòdul 1016 i 1019). Formadora de Tallers per la millora Laboral, gestió d’equips, recerca de feina i competències clau. Tallers de l'àrea de Salut com la Malaltia d’Alzheimer i altres demències, la comunicació amb el pacient, els serveis assistencials dins l’àmbit de la salut mental, gestió de dol i de l’estrès. Tallers dins l’àrea de Docència i Formació com la gestió de conflictes, habilitats socials, el pensament creatiu, animació i dinamització sociocomunitària.