(21.2) Manipulació d'aliments (Sant Joan Despí)

Expedient PS20200036. Convocatòria de formació sectorial 2020-2021, subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el SEPE Servicio Público de Empleo Estatal.

Inici del curs
09-11-2021
Finalització del curs
11-11-2021
Calendari
9 i 11 de novembre
Horari
de 9:00 a 14:00
Durada
10 hores
Modalitat
Presencial
On es fa?
Sant Joan Despí
Places disponibles
30
Preu
0€
Documents

Contingut del curs

Objectiu general: Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral.

Objectius específics:

  • Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles.
  • Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
  • Conèixer la normativa en matèria d'alimentació i altres problemes relacionats amb l'alimentació no derivats de contaminacions com al·lèrgies i intoleràncies

Continguts:

1. Els aliments
  1.1. Tipus d’aliments
  1.2. Contaminació microbiana dels aliments

2. Manipulació i higiene alimentària
  2.1. Higiene del manipulador
  2.2. Higiene del local
  2.3. Pràctiques higièniques per a la manipulació d'aliments

3. Legislació alimentària aplicable
  3.1. Normativa actual genèrica
  3.2. Aliments al·lèrgens i intoleràncies

 

logo conforcat         

Requisits

Aquest curs està adreçat a:

  • Persones que cotitzen per Règim General, Autònom o en situació d'ERTO.
  • Persones en situació d’atur: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.
  • Els treballadors de l’Administració Pública: : aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.

 

logo conforcat         

Docents

Eva Méndez Vallejos

Diplomada en infermeria. Experta en Nutrició. Postgrau en teràpies Naturals. Formadora en cursos de ciències de la Salut. I Docent del Mòdul 2: Intervenció en l'atenció higienicoalimentaria en institucions