(20.1) Espai de reflexió ètica

Inici del curs
09-06-2021
Finalització del curs
16-06-2021
Calendari
9, 14 i 16 de juny
Horari
de 15:00 a 18:30 (9 de juny de 15:00 a 18:00)
Durada
10 hores
Modalitat
Aula virtual
On es fa?
Campus Virtual d' ACRA
Places disponibles
0
Preu
0 euros
Documents
infeccio

Contingut del curs

Objectius generals:

-  Crear un espai de reflexió ètica per als professionals que els permeti integrar bones pràctiques i aprenentatges que apliquin després en les seves actuacions professionals del dia a dia.

Objectius específics:

-  Proporcionar pautes i criteris d’actuació ètica en aspectes relacionats amb la confidencialitat i la preservació de la intimitat, així com del tracte.

 

Continguts:

1. Fonamentació teòrica

1.1.  Principis bàsics de la Bioètica

1.2.  Les dimensions ètiques de la persona

1.3. Les quatre ètiques a desenvolupar

1.4. Principis ètics aplicats en el dia a dia

2. Reflexió ètica

2.1. Treball de casos (anàlisi, reflexió i debat)

 logo conforcat         

Requisits

Aquest curs està adreçat a:

  • Persones que cotitzen per Règim General, Autònoms o que están en situación d'ERTO.
  • Persones en situació d’atur: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.
  • Els treballadors de l’Administració Pública no poden accedir a aquest Pla de Formació.

 

La formació es realitzarà mitjançant l'aplicació Adobe Connect. Per seguir correctament les classes, és necessari que compleixeis aquests requisits:

Info Adobe

logo conforcat         

Docents

Quico Manyós.

Educador Social Fundador i Director de Dignetik S.L. . Dignitat i ètica Col.laborador del Comitè d’etica de serveis socials de Catalunya - Creador de Continguts de cursos de Formació. Assessor del Projecte PRECETICS Acra . Secretari del Comitè d’etica Estatal d’Ilunion Sociosanitarios. Assessor del Comitè d’ètica d’Accent Social . Dinamitzador d’Espais de Reflexió ètica en serveis de diverses entitats. Formador en Espais de reflexió ètica per als Centres de referència Esatatls de l’IMSERSO Centre de Referència Estatal de persones amb Discapacitat CRED; CPAP Bergondo i CREDEI. Membre expert assessor del Consell Nacional de la Gent gran de Catalunya, en les comissions relacionades amb el Maltractament y vulnerabilitat de les persones grans i amb la Carta de drets i deures de la gent gran de Catalunya. Formador per ACESCAM i IMSERSO en temes de maltractament Institucional. Formador sobre Prevenció de Maltractament en residències de la Generalitat de Catalunya, Formador per als Tècnics de Casals de de la Diputació de Barcelona sobre prevenció del Maltractament, entre d’altres ....