Sensibilització en l'eliminació de subjeccions

Inici del curs
27-10-2014
Finalització del curs
11-11-2014
Horari
27 d'octubre, 3 i 11 de novembre de 09:30 a 13:30
Durada
12 hores
Modalitat
Presencial
On es fa?
ACRA
Places disponibles
0
Preu
110€ socis / 135€ no socis. Amb la gestió de la bonificació
Imatge de curs de formació per defecte

Contingut del curs

Objetivos

  • Formar a las personas trabajadoras de centros sociosanitarios en el Modelo de Gestión Vida y Persona y los Cuidados Centrados en la Persona como modelos de atención que permiten al centro alcanzar la individualización de los cuidados.
  • Formar a las personas trabajadoras de centros sociosanitarios en la Correcta Gestión de Sujeciones, englobando aspectos clínicos y terapéuticos, y de índole legal.
  • Adquisición por parte del alumnado de las herramientas necesarias para desarrollar con garantías una Atención Individualizada.
  • Formar a las personas trabajadoras de centros sociosanitarios en la Eliminación de Sujeciones segura.
  • Formar a las personas trabajadoras de centros sociosanitarios en la creación de Alternativas al Uso de Sujeciones y la generación de ideas que permitan no utilizarlas.

Contenidos

  • Módulo 1: Sistema para la gestión de la atención individualizada.
  • Módulo 2: Gestión de sujeciones.
  • Módulo 3: Eliminación de sujeciones.
  • Módulo 4: Aplicación práctica. Resumen de la metodología.

Requisits

Per a formalitzar la inscripció al curs, cal realitzar transferència bancària al nº de compte ES51-2100 0863-28-0200403115 indicant al concepte el codi del curs i el nom i cognoms de la persona inscrita. Un cop realitzat el pagament, és imprescindible presentar el resguard juntament amb la fitxa d'inscripció adjunta complimentada a les oficines d'ACRA, Travessera de Gràcia 40 pral. 2ª de Barcelona, o enviar-ho escanejat al correu martigues@acra.cat.

Us recordem que el cost d'aquesta acció formativa es pot bonificar a través de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo. Si voleu que ACRA us gestioni la bonificació, contacteu amb el nostre Departament de Formació.

Docents

Raquel Calatayud

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per l’UPF de Barcelona. Llicenciada en Dret per la UOC. Màster en Gerontologia Social Aplicada per la Fundació Bosc & Gimpera (Primer cicle). Professora col·laboradora en diferents programes universitaris i en mòduls de gestió econòmic-financera de formació de postgrau pel sector de serveis a persones grans. Delegada de la consellera de Salut durant la Covid19 per a la coordinació de les actuacions en matèria social als centres socials de caràcter residencial a l'Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra de la Regió Sanitària de Barcelona.