Punts claus a tenir en compte en una negociació col·lectiva

jornada presencial rrhh 28 setembre 1col
Data
28/09/2023
Horari
10 a 14 h
Places disponibles
30
Preu
gratuït
Lloc
Seu d'ACRA
Adreça

Calàbria, 236-240 (local 1) - 08029 - Barcelona

Us presentem la cinquena jornada sobre les relacions laborals que ACRA organitza amb el suport del Departament d'Empresa i Treball i de Foment del Treball, i que porta per nom "Punts clau a tenir en compte en una negociació col·lectiva".

En aquesta jornada aprendrem a negociar en l’entorn de la negociació col·lectiva de forma eficaç amb determinades eines de comunicació verbal i no verbal per aconseguir els propis objectius i acords que fomentin relacions estables i beneficioses per a les dues parts. La jornada anirà a càrrec d’Ignasi Dalmases, formador en habilitats comunicatives i dinamitzador d’equips.

Aquesta jornada es celebrarà el dijous, 28 de setembre a la seu d'ACRA i forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva.

Dirigit a

Empresaris, direccions d’empreses i organitzacions, responsables de Recursos humans i Relacions laborals, negociadors de Convenis Col·lectius, responsables de Relacions Laborals i totes aquelles persones interessades en la matèria.

Programa i inscripcions

Realitzar plans d’accions concretes. Primer de tot saber què és exactament el que vull aconseguir.

Tècniques per potenciar creences i comportaments que facilitin la negociació.

Escolta i expressió verbal, paraverbal i no verbal: tons, ritmes, silencis, volum, gestos, mirades...

4 pilars de la comunicació: rigor, eficàcia, empatia i proximitat.

La regla ID de les 4 Bes: Be pro, be water, be yourself i be happy. Habilitats emocionals.

“Los 4 acuerdos” del Dr. Miguel Ruiz: no tomarse nada personalmente, ser impecable con las palabras, hacer lo máximo que se pueda y no hacer suposiciones. Detectar i solucionar conflictes o situacions menys fàcils, actituds esquives i fins i tot… La mentida!