Jornada "ACRA per la sostenibilitat"

Data
08/11/2018
Horari
10 a 13.30 h
Places disponibles
70
Preu
gratuït
Lloc
Seu d'ACRA
Adreça

c/Calàbria, 236 - 240 (local 1) 08029 Barcelona

 

Com l'ozó permet una higiene òptima dels usuaris sense utilitzar sabó, com podem controlar tots els elements estructurals de l'edifici mitjançant una aplicació mòbil, com es pot millorar la gestió dels recursos humans mitjançant objectius de desenvolupament sostenible... Són casos pràctics que el proper dijous 8 de novembre presentarem a la jornada "ACRA per la sostenibilitat".

La jornada, que és gratuïta i oberta a tots els socis d'ACRA, té per objectiu sensibilitzar respecte el desenvolupament sostenible a les empreses, organitzacions socials i les administracions.

En aquest sentit, prenen una especial importància els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La integració dels ODS en l'estratègia de responsabilitat social empresarial de les empreses del sector socisanitari pot crear oportunitats per generar valor econòmic i contribuir al desenvolupament sostenible de les nostres organitzacions.

Aquesta jornada és molt interessant pels socis de Barcelona per tal que puguin accedir a la xarxa del projecte Barcelona + Sostenible i i aprofitar-se del descompte del 10% en la recollida de residus.

En aquesta jornada es presentarà també la guia de la Fundación Edad&Vida relativa a les bones pràctiques per la integració de la RSE i els ODS de Nacions Unides en el sector de serveis d'atenció a persones grans.

El projecte Barcelona + Sostenible, impulsat per part de l’Ajuntament de Barcelona, és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsables amb les persones i l’entorn.

Dirigit a

Socis d'ACRA

Programa i inscripcions

10.00 – 10.05 h Benvinguda i presentació de l’acte a càrrec de Montserrat Llopis, Directora General d’ACRA

10.05 h – 10.45 h La integració dels ODS en l’estratègia, a càrrec d’Ismael Vallés, soci de l’empresa Valores & Marketing i autor de la Guía de Edad & Vida de Buenas Prácticas para la Integración de la Responsabilidad Social Empresarial -RSE- y los Objetivos de Desarrollo Sostenible de Naciones Unidas (ODS) en el Sector de los Servicios de Atención a Personas Mayores, realizada con la colaboración del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

10.45 h – 11.00 h Pausa-cafè

Casos pràctics

11.00 – 11.40 h RRHH: com millorar la gestió dels recursos humans mitjançant els ODS, a càrrec de Lluís Salart, soci de Valores & Marketing i autor de la Guía de Edad & Vida de Buenas Prácticas para la Integración de la Responsabilidad Social Empresarial -RSE- y los Objetivos de Desarrollo Sostenible de Naciones Unidas (ODS) en el Sector de los Servicios de Atención a Personas Mayores, realizada con la colaboración del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

11.40 – 12.20 h L’ús de l’ozó: estalvi i sostenibilitat, a càrrec de Paco León, Director Comercial de ROLESYSTEM/O.ZONE

12.20 – 13.00 h Eines tecnològiques per la gestió integral dels edificis i del manteniment: L’aplicació del BIM i As Built, a càrrec de Javier Fernández, director de ROMIKAT/KUBBS

13.00 – 13.30 h Preguntes dels assistents