Certificat de professionalitat d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (Horari: Tarda)

Expedient PQ20220020. Convocatòria de formació formal del sistema de qualificacions professionals 2022-2023, subvencionada i promoguda pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Inici del curs
13-02-2023
Finalització del curs
30-06-2023
Calendari
MODUL 2: del 13/02/2023 al 06/03/2023 --- MODUL 3: del 08/03/2023 al 30/03/2023 --- MODUL 4: del 11/04/2023 al 29/03/2023
Horari
de dilluns a dijous de 15:00 a 20:00
Durada
370 hores + 80 hores de pràctiques
Modalitat
Presencial
On es fa?
Sant Joan Despí
Places disponibles
0
Preu
0€
Documents
CP MATINS

Contingut del curs

Mòdul 1: Suport en l'organització d'intervencions en l'àmbit institucional (100 hores)

  • Unitat 1: Suport a la recepció i acollida en institucions de persones dependents (30 hores)
  • Unitat 2: Suport en l'organització d'activitats per a persones dependents en institucions (70 hores)

Mòdul 2: Intervenció en l'atenció higienicoalimentaria en institucions (70 hores)

Mòdul 3: Intervenció en l'atenció sociosanitària en institucions (70 hores)

Mòdul 4: Suport Psicosocial, atenció relacional i comunicativa en institucions (130 hores)

  • Unitat 1: Animació social per a persones dependents en institucions (30 hores)
  • Unitat 2: Manteniment i millora de les activitats diàries de persones dependents en institucions (50 hores)
  • Unitat 3: Tècniques de comunicació amb persones dependents en institucions (50 hores) 

 Mòdul Pràctiques professionals no laborals d'Atenció sociosanitària (80h, si s'escau)

 

consorci + ministeri

Requisits

Aquest curs està adreçat a:

  • Persones afectades per un ERTO.
  • Persones que cotitzen per Règim General o Autònom.
  • Persones en situació d’atur: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.
  • Els treballadors de l’Administració Pública no poden accedir a aquest Pla de Formació.

 

 

consorci + ministeri      

 

Docents

Cristina Lorente Alzueta

Llicenciada en Psicologia, empresària de SAD durant 8 anys. Màster en Hipnosis Clínica. DCM (Dementia Care Mapping). Experta en Comunicació, ACP, animació i dinamització, entre d’altres cursos dins l'àmbit sanitari o social. Curs de Reconeixement de Competències com a “Assessora” i com “Avaluadora”. Coach. Ha treballat per diverses institucions sociosanitàries portant les àrees socials de psicologia i dinamització. Assessora, Consultora i Conferenciant en prestigioses universitats, institucions, i altres centres de prestigi sociosanitari. Professora dels certificats de professionalitat en l’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions (Mòdul 1; Suport en l' Organització d'intervencions en l'àmbit institucional i Mòdul 4; Suport Psicosocial, atenció relacional i comunicativa en institucions) i en l’Atenció Sociosanitària a persones dependents en domicilis (Mòdul 2; Atenció i recolzament domiciliari). Actualment gestiona dos consultes privades de psicoteràpia i exerceix de professora en diferents patronals, centres de formació e institucions.

Eva Méndez Vallejos

Diplomada en infermeria amb mes de 30 anys d’experiència assistencial a diferents serveis hospitalaris. Postgrau en Ortopèdia. Postgrau en Medicina Natural. Tècnica de grau mig de Riscos laborals. Des de l’any 2002 compagina l’assistència amb l’activitat formativa com a docent de cursos de ciències de la Salut al sector sanitari i sociosanitari.

Jerusalen Irigoyen

Diplomada en Fisioteràpia per la UIC. Docent Atenció sociosanitària a persones dependents ens institucions socials

Mònica Civit

Diplomada Universitària en Infermeria Escola Universitària d’Infermeria Blanquerna URL . Màster en Infermeria Escolar, IL3, Universitat de Barcelona. Docent Certificat de Professionalitat d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (SSCS208) i MF1018_2 Intervenció en l’atenció sociosanitària en institucions.

Mª Jesús Cuairan

Diplomada en treball social. Universitat de Barcelona. Màster en Geriatria i gerontologia social. Universitat de les Heures. Barcelona Post grau en Teràpia Familiar. KINE. Curs d’Aptitud Pedagògica CAP. Universitat Politècnica de Catalunya. Facultat de Ciències de l’educació. Formació avançada en Cures Pal·liatives. Institut Català d’oncologia Treballadora social del PADES del Consorci Sanitari del Maresme. Experta en docència de la cura de professional, la prevenció de l'estrès.