Notícies

13 de setembre de 2018

Vuit experiències representaran el sector a la Jornada ACP d'ACRA

Hem doblat el número de presentacions, mitjançant dues tandes de quatre en què les responsables explicaran la seva viabilitat, els punts forts així com les dificultats que han tingut a l’hora de portar-les a terme i com les han resolt

jornada acp experiencies 2017

El proper 18 d'octubre es celebrarà la 4a Jornada en Atenció Centrada en la Persona d'ACRA, i a l'igual que en les tres edicions anteriors hi haurà un espai per mostrar les experiències en ACP que s'estan duent a terme en el sector. Des d'ACRA sempre hem posat els socis al capdavant perquè són els professionals qui dia a dia fan possible, des de visions molt diferents, que aquest mètode sigui una realitat en els serveis d'atenció a la gent gran.

Per altra banda, les experiències en ACP sempre han sigut molt ben valorades en les edicions anteriors per part del públic, que havia demanat potenciar-les. És per això que hem doblat el número total d'experiències, fins a vuit, mitjançant dues tandes de quatre en què les responsables explicaran la viabilitat d'uns projectes, exposant-ne els punts forts així com les dificultats que han tingut a l’hora de portar-los a terme i com les han resolt.

Les experiències seleccionades són les següents:
- Família i equip, acció compartida! (Residència Vila - Seca, del Grup Mutuam)
- Teràpia amb nines (Parc del Clot - Grup Arrels)
- Grups de millora: una bona pràctica caminant cap a l'ACP (Fundació Privada Guissona)
- Jo també vull i puc! Programa d'atenció a la sexualitat en un àmbit d'atenció a la discapacitat física (STS Gestió de Serveis Sociosanitaris)
- Toca, recorda, mira i olora el teu passadís (Llar Fundació)
- Jo decideixo (Residència Itaca)
- Just al meu gust (Eulen Sociosanitarios)
- Resultats d'una atenció personalitzada 24/7 en una residència de gent gran (Fundació Vallparadís)