Notícies

18 d'abril de 2024

Una setmana més reivindiquem l'equiparació salarial al sector!

Les portes dels centres residencials han tornat a acollir als professionals del sector en una crida per equiparar els salaris sota el lema "Mateixa feina, mateix salari"

Per tercera setmana consecutiva, els centres i serveis residencials us heu sumat a la reivindicació per l'equiparació salarial amb la lectura del manifest #MateixaFeinaMateixSalari. Durant el mes d'abril, des d'ACRA hem animat als centres associats a difondre el manifest unitari elaborat conjuntament amb les patronals del sector.

Un cop més, les treballadores i treballadors, famílies, persones usuàries i direccions han sortit a les portes de residències i centres de dia per llegir de forma unitària el manifest conjunt que reclama l'equiparació dels salaris del sector.

Al final d’aquesta notícia, trobareu un recull dels actes de suport dels associats d’ACRA a les xarxes socials, així com altres imatges que ens han arribat per correu electrònic. Si no us hi trobeu, feu-nos arribar les vostres fotos i vídeos a comunicacio2@acra.cat i properament les penjarem a les xarxes socials.

Moltes gràcies per la vostra participació!

Galeria d'imatges