Notícies

2 d'abril de 2019

Una delegació d’associacions europees visita ACRA

Hem explicat la tasca d'ACRA envers els socis i el sector, la nostra representativitat, el porta foli estratègic pel període 2018 - 2020, els tipus de formació que impartim i el catàleg formatiu d'enguany

visita dema acra web 2019

Una delegació d'associacions europees han visitat avui ACRA per conèixer la nostra organització i els programes formatius que portem a terme. La Directora General, Montse Llopis, ha explicat als assistents què fa ACRA pels socis i el sector, la seva representativitat i el porta foli estratègic pel període 2018 - 2020, mentre que la responsable de Formació, Inma García, ha presentat els tipus de formació que ofereix ACRA i el Catàleg de Formació d’enguany. La visita s'emmarca en una missió empresarial dque ha portat entitats de Romania, Bulgària i Itàlia a visitar Catalunya, en el marc d’una jornada internacional d'intercanvi i formació del projecte Erasmus+.

L'Associació Global Help (Romania) ha desenvolupat aquest projecte de cooperació estratègica en l'àmbit de l'atenció a persones grans, que se centra en la participació d'actors socioeconòmics i que es realitza al llarg de 18 mesos. Els socis del projecte són: Caminul pentru Persoane Varstnice, Craiova (Romania), DEMÀ (Departament d’Estudis dels Medis Actuals) (Catalunya), Home Hope Ltd (Bulgària) i Euroform LFS (Itàlia).