Notícies

24 de febrer de 2016

Un procés participatiu per un nou centre residencial

Casa Vapor Gran Mútua Terrassa mostra com es va produir el trasllat al nou equipament en la primera missió empresarial a casa nostra del 2016

mmee casa vapor gran 03

Converteix-te en centre amfitrió!

Vols compartir amb altres socis d’ACRA els teus coneixements? Vols compartir els procediments que utilitzes? Vols compartir les singularitats del teu centre? Vols visitar altres serveis assistencials? Vols fer networking amb altres socis d’ACRA? Estem buscant centres amfitrions que vulguin mostrar el seu projecte als socis d’ACRA. Apunta’t aquí.

Fundació Vallparadís Mútua Terrassa va estrenar ahir la tercera temporada de les missions empresarials a casa nostra amb la presentació del projecte “Somiem Casa Vapor Gran”, el procés d’un trasllat de dues residències, dos equips professionals i desenes de residents i familiars d’ambdós espais cap al nou centre, mitjançant un procés de participació modèlic i innovador.

La missió va comptar amb la presència de 25 socis d’ACRA que van poder comprovar com s’havien escoltat i tingut en compte les propostes dels diversos actors que, més que participar, es van implicar en el trasllat cap un nou edifici situat al centre de Terrassa, adaptat a totes les necessitats dels usuaris i dels professionals per portar a terme la millor atenció possible, i que compta amb una capacitat per a 131 residents i 20 usuaris de centre de dia.

Francesc Puig, gerent de la Fundació Vallparadís, Núria Gamell, coordinadora assistencial de la Fundació Vallparadís, i Isabel Reneses, directora de Casa Vapor Gran van exposar el procés Somiem Casa Vapor Gran així com l’adaptació dels residents i els usuaris al nou espai.

Galeria d'imatges