Notícies

7 de juny de 2024

Tret de sortida a la 22a edició dels Premis ACRA!

Obrim la 22a edició dels guardons amb una nova convocatòria per presentar projectes

ACRA convoca la 22a edició dels Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones, uns guardons que posen en valor el sector de l’atenció a la gent gran mitjançant el reconeixement d’aquells projectes, accions i professionals que més han contribuït al seu desenvolupament. Hi poden participar els professionals i les entitats que tinguin relació amb la gent gran, així com universitats, mitjans de comunicació, i empreses i organitzacions d'altres àmbits.

Com és habitual, els Premis ACRA consten de tres categories:

El Premi ACRA a la Innovació, reconeix a aquelles experiències innovadores en l'atenció a la dependència de les persones grans. L'objectiu és donar a conèixer accions disruptives que aportin valor afegit als serveis i als sistemes d'atenció a les persones grans per part d'entitats i empreses que treballen amb aquest col·lectiu.

El Premi ACRA a l'Impacte Social, la categoria de nova creació que premia les activitats que contribueixin a donar valor afegit a la realitat del sector d’atenció a la dependència, generant un canvi en la percepció de la ciutadania vers el sector.

El Premi ACRA a la millor trajectòria i aportació professional, el guardó que reconeix a una persona, equip, entitat o organització per la seva dedicació, treball i altres iniciatives que hagin aportat valor i canvis positius al col·lectiu de persones grans dependents.

Els Premis ACRA han assolit un gran prestigi des de la seva creació el 2002. La gala de lliurament s'ha convertit en la principal nit dels socis i del sector, i compta amb un suport molt ampli de la societat catalana. Els principals representants polítics del sector, encapçalats pel conseller del Departament de Drets Socials, assisteixen als premis i entreguen els guardons per reconèixer els millors projectes i trajectòries professionals.

Tot just acabem d'obrir la convocatòria per la nova edició dels premis i estem recopilant projectes que es vulguin presentar. Més endavant anunciarem el dia i el lloc on se celebrarà la gala d'enguany.