Notícies

27 de gener de 2020

Tot a punt pel 6è Tastet de Formació

Presentem l'oferta formativa d'ACRA per aquest 2020 en una jornada amb tallers i una taula de debat, que se celebrarà al Palau Macaya aquest febrer

Una experiència oberta a tothom

Com cada any, el Tastet de Formació estarà obert no només als associats d'ACRA, sinó també a les persones i entitats que desitgin conèixer de prop les novetats formatives d'aquest 2020. La jornada es farà de 9 a 14 h.

L'oferta formativa d'ACRA per aquest 2020 farà el tret de sortida oficial amb el 6è Tastet de Formació. L'edició d'enguany, que es farà el proper 21 de febrer al Palau Macaya de Barcelona, servirà per presentar noves propostes, sempre orientades a la innovació i a la millora de la qualitat en el sector.

El Tastet constarà de nou tallers, repartits en tres franges horàries, on els assistents podran triar els que més els convingui. Alguns d'aquests estaran centrats en l'atenció a la gent gran -des de l'atenció integral de la persona amb malalties cròniques avançades fins als transtorns de disfàgia, tot passant per un aprofundiment al Mètode Montessori o el tracte de la reminiscència-. L'atenció en les famílies, el rol del professional de referència en l'ACP o l'abordatge de situacions límit en centres residencials també hi seran presents.

A més, hi haurà tallers dedicats a la comunicació de crisi aplicada als centres residencials, així com el disseny d'entorns per a la gent gran, aspectes de cada cop més rellevants des del punt de vista de la gestió. A banda dels tallers, també hi haurà un debat obert, amb els reptes de qualitat en la formació com a protagonistes i on es podran posar en comú diverses propostes. Ja podeu consultar el programa sencer, des d'on també podreu accedir a les inscripcions.