Notícies

2 de març de 2020

Tornen les Missions empresarials a casa nostra

Aquest 2020 diversos centres i serveis ens obriran les seves portes per compartir projectes i pràctiques innovadores que ajuden al creixement del sector de l'atenció a la gent gran

Serunion acollirà la primera Missió

El projecte 'Better Taste in Older Age' de l'empresa Serunion, proveïdor-col·laborador d'ACRA, farà el tret de sortida d'aquestes jornades. La proposta planteja la incorporació d'aromes per pal·liar els efectes negatius de la insaborització dels menjars i va ser mereixedora del Premi ACRA a la innovació el 2019. 

Arriba una nova edició de les Missions empresarials a casa nostra, una oportunitat pels nostres serveis associats de descobrir noves pràctiques i projectes d'interès i que contribueixen al creixement del sector.

Les missions, que són un projecte exclusiu, reservat als socis i basat en uns estàndards de qualitat i innovació molt elevats, també estan obertes a totes aquelles iniciatives que no surtin dels socis, però que puguin ser interessants pel sector.

En l'edició de l'any passat, per exemple, vam abordar la tecnologia i l'atenció a la dependència en una missió empresarial a Sitges que va tenir molt d'èxit entre els participants. Aquest 2020 comptarem amb noves missions, sempre enfocades a inspirar i compartir noves pràctiques.

Per altra banda, si la vostra entitat -sigui o no associada a ACRA- també ha desenvolupat un projecte d'interès per al sector, us animem a ser amfitrions d'una missió empresarial.